Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    krojacica, mislim da mi ti sad vjerojatno mozes odgovoriti na pitanje, kako bi ti sad postupila u situaciji gledano iz tvoje pozicije.

ana ima dvoje djece. muz je umro. (rastali se) ona se zaljubila u visnju i poceli su zivjeti zajedno.
    sto cemo sad? ostaju li tu djeca zivjeti sa njih dvije?
    mozemo li mi asd toj djeci uskratiti oca?
    ili da uzmemo djecu i damo je hetro posvojiteljima / udomiteljima?
    Vjerojatno znaš da pored jednog (a kamoli dvoje) živih roditelja koji imaju roditeljska prava djeca nikako nejdu posvojitejima/udomiteljima.

I vjerojatno znaš da ova priča nema veze s onim što sam ja pitala, već skrećeš fokus s mog pitanja o djeci bez roditeljske skrbi, na koji neznaš odgovor.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno znaš da pored jednog (a kamoli dvoje) živih roditelja koji imaju roditeljska prava djeca nikako nejdu posvojitejima/udomiteljima.

I vjerojatno znaš da ova priča nema veze s onim što sam ja pitala, već skrećeš fokus s mog pitanja o djeci bez roditeljske skrbi, na koji neznaš odgovor.
    ja nisam pitala kamo oni idu.
    pitala sam tebe, posto smatras da djetetu ne smijmo uskratiti majku i oca, da li smatras da je u redu da ta djeca zive sa dvije majke/zene, jer im bioloska majka ana svojom odlukom da zivi sa zenom visnjom, a ne sa novim muskarcem perom (recimo da je bioloski otac umro) "uskracuje" musku osobu kao drugog roditelja.
    dakle ne pitam za zakone, pitam za tvoje misljenje.
    u smislu:
    da li ti mislis da bi to ana trebala smjeti napraviti.

pa ako mislis da bi ana to smjela napraviti, zasto onda neki recimo homo par koji odgovara svim kriterijima posvojenja, ne bi trebao smijeti dati zahtjev za posvojenjem?

zatim:
    ako neki homo par potpise kod javnog biljeznika da nema namjeru imati/posvojiti djecu, da li onda smiju uci u bracnu zajednicu?

ja oprosti, iz tvog posta nisam razumijela sto si pitala, pa ako moze ponovi pitanje.

sto se tice djece bez roditeljske skrbi, ne znam od kud zakljucujes, da ja ne znam odgovor. ako je pitanje sto s njima, evo odgovora:
    po mom misljenju djeci bez roditeljske skrbi, treba sto prije omoguciti posvojenje najadekvatnije obitelji, ukljucujuci i istospolne obitelji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •