-
čini mi se poštenije uzeti kamen i gađati pedera u povorci nego pričati kako ih se poštuje, nema ništa protiv njih, ne smatra građanima drugog reda, baš ono, obožava ih se ALI samo neka im ne padne na pamet da za svoju zajednicu traže da se zove brak. ma do
Riječanka, ovom analogijom bi ti svih 700000 strpala znači u zatvor, jer bome se za gađanje kamenjem, bilo koga, ide u zatvor.
No, u skladu s retorikom medija i retorikom na Rodi.
Razmislite malo koliko ste i vi svojom retorikom doprinijeli da neodlučni glasaju za...jednako kao i provladini mediji, i koliko
nesimpatija prema gayevima ste i vi agresivnom retorikom dodatno vjerojatno izazvali. O oštrim podjelama u društvu da ne pričam,
Reći ćete: pa nismo mi tražili referendum. Moj dojam je ko da ste ga jedva čekali, jer je Vlada uz vas. A drago mi je, s druge strane,
da se uistinu vidi kako je "velika" medijska sloboda u Hrvatskoj.
Oduzet se nikome neće nikakvo "pravo", ako referendum prođe, jer to "pravo" nije niti postojalo.
Istospolni brak je odobren u 15, petnaest zemalja u svijetu, od ukupno 196, koliko ih ima.
Pa kako uopće možete živjeti u takvom homofobnom svijetu? Kako možete živjeti u zapadnim
zemljama gdje isto nije odobreno?
Zaoštrile ste preko svake mjere, mislim da se stvarno više nema šta reći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma