Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
    ova situacija se ne može uspoređivati s nekom ludom situacijom u kojoj se ženama oduzimaju osnovna ljudska prava zato što su žene. brak nije osnovno ljudsko pravo i ne radi se o oduzimanju prava homoseksualcima jer ne postoji pravo da sklopiš brak s bilo kim/čim
    ne radi se niti o načinu seksanja koje tek nema veze s ovom temom.
    osnovna odrednica braka je da su u njemu muško i žensko. zabrana međurasnih brakova diskriminira na temelju boje kože jer se pretpostavlja da je jedna rasa inferiorna. i zato se ta zabrana ukinula. temelj braka ostaje isti bez obzira na boju kože/narodnost/vjeru.

koji bi bio tvoj argument za zabranu poligamije ili incesta? kako bi dokazala da spol nije bitan ali broj je.
    gay brakovi se pokušavaju legalizirati na temelju toga da nikome ne štete, samostalno donose odluku i vole se.
    što je tu različito od poligamije npr?
    Kako bi ti dokazala da je spol bitan, ali ne rasa?

Ti kažeš da se situacija ne može uspoređivati, ja da može.

Osnovna odrednica braka je ono što društvo odredi. Društvo može odrediti da je inferiorna veza žene i žene, i vjerojatno će to tako u nedjelju i biti - o tome i jest ova inicijativa - vaša veza je inferiorna! (ne drugačija).

Ali, ja se s tim ne slažem, to je diskriminacija, kao ukidanje prava ženama i drugim rasama... i drugi... i zato se uistinu nadam da će se to i ovdje ukinuti, jer nije pravedno i fair, i... .da govorimo terminima ovih emotivnijih, tako mi govori moj unutarnji moralni osjećaj.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.11.2013. at 14:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •