Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Seni,
    nisam konkrektno mislila da si bila nepristojna prema meni, nego sam to primjetila u tvojim postovima namjenjenim drugim forumašicama.

inače stvarno volim čiatti tvoje postove na forumu na raznim temama(posebno mi je bil odobro ono o muškoj zoni ugode) al nije mi sjeo tvoj stil na ovim temama o referendumu, taj stil onog newsbar-a... al nema veze svatko voli nešto ima svoj stil. To je bogatstvo RAZLIČITOSTI šta ne?!

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Seni,
    nisam konkrektno mislila da si bila nepristojna prema meni, nego sam to primjetila u tvojim postovima namjenjenim drugim forumašicama.

inače stvarno volim čiatti tvoje postove na forumu na raznim temama(posebno mi je bil odobro ono o muškoj zoni ugode) al nije mi sjeo tvoj stil na ovim temama o referendumu, taj stil onog newsbar-a... al nema veze svatko voli nešto ima svoj stil. To je bogatstvo RAZLIČITOSTI šta ne?!
    jest, malo sam se bila presatiricna.

i stvarno mi je zao, ako izgledam kao da dociram. probati cu malo poraditi na tonalitetu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    jest, malo sam se bila presatiricna.

i stvarno mi je zao, ako izgledam kao da dociram. probati cu malo poraditi na tonalitetu.
    eto sad si me ugodno iznenadila

ma gle ja ti pišem s tog moba u letu iz ureda na sastanke itd. pa pls uzmi u obzir da kratim textove da ne tipkam puno zato je tako ispalo kod "džamija".

ja sam zadnja koja bi rekla da to nije diskriminirajuće, al referendum je demokracija.
    Živjela sam godinama kao manjina i osnovna ljudska prava su mi bila uskraćena, al fakat osnovna, tako da jako dobro znam kakav je to osjećaj.No to ne znači da trebam biti u svim pravima ZA (odmah se sjetim ine, sorry ina kako je rekla NE za burke, DA za homo), svi mi imamo neke svoje dvojbe.

ja se samo zalažem da se svi više poštivamo i budemo tolerantni jedni prema drugima, znam što govorim jer sam kroz razna životna razdoblja živjela u ekstremima s obje strane (ne znam kako da ih nazovem a da budem politčki korektna-ono zadrti jedni i drugi).Valjda znaš što mislim.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam zadnja koja bi rekla da to nije diskriminirajuće, al referendum je demokracija.
    lili ajde pliz objasni mi što to znači. nekako preskačeš pitanja i stalno pričaš kako jako voliš da se svi volimo, ali evo ovo mi nije jeasno. želiš li ti reći da pedere diskriminiramo ovim referendumom, ali da je to ok jer je to demokracija?
    i ovo o zadrtosti i ekstremima, to me isto zanima. kako smo točno mi koji smo izrazito protiv ekstremni, u čemu? mislim, što je ekstremno i netolerantno? ne mislim sad samo na forumaše, slobodno se referiraš i na javne osobe koje su aktivirale. hvala ti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    lili ajde pliz objasni mi što to znači. nekako preskačeš pitanja i stalno pričaš kako jako voliš da se svi volimo, ali evo ovo mi nije jeasno. želiš li ti reći da pedere diskriminiramo ovim referendumom, ali da je to ok jer je to demokracija?
    i ovo o zadrtosti i ekstremima, to me isto zanima. kako smo točno mi koji smo izrazito protiv ekstremni, u čemu? mislim, što je ekstremno i netolerantno? ne mislim sad samo na forumaše, slobodno se referiraš i na javne osobe koje su aktivirale. hvala ti.
    sasa, ajd pošaljem ti pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •