Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj annvilli prvotno napisa Vidi poruku
    stavili sam u prošli post linkove o tome. ne kažem da će se dogoditi poplava jednostavno zato što ih je manje, ali već sad traže da se njihova zajednica zove brak u zemaljama u kojima postoji i gay brak. zašto misliš da se tih 5 ljudi u poligamnoj zajednici ne vole? po čemu je to drukčije? kome šteti incest(naravno pričamo o punoljetnim osobama)?
    i ne, ne bi navela takav primjer budući da mikser i mrtvi pas sigurno svojevoljno ne sudjeluju u toj vezi
    annvilli sve je rečeno. ne radi me ludom. i nemoj me molim uvjeravati da glasaš za na referendumu da ti se bratić ne bi oženio sestričnom. bogati reci da su ti pederi baš ogavni kao slobodan novak pa da svi ostanemo pri zdravoj pameti.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    bogati reci da su ti pederi baš ogavni kao slobodan novak pa da svi ostanemo pri zdravoj pameti.
    nije upućeno annvili (jer nisam baš sad pratila tu prepisku), ali jest općenito jedna molba. nemojmo se lagati.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    annvilli sve je rečeno. ne radi me ludom. i nemoj me molim uvjeravati da glasaš za na referendumu da ti se bratić ne bi oženio sestričnom. bogati reci da su ti pederi baš ogavni kao slobodan novak pa da svi ostanemo pri zdravoj pameti.
    ovo je bezobrazno. ne, nisu mi ogavni i užasno mi smeta kad se to pretpostavi pogotovo s obzirom na to da imam prijatelje koji su gay i to još od srednje. ova tema je frustrirajuća za obje strane i s obzirom na to da se ne poznamo neću zamjerit, ali molim te da ne pretpostavljaš takve stvari.

što se tiče linkova: ne, nisu dnevno hr i ne znam što da kažem kad me netko pita zašto mislim da će se i poligamija nazvat brakom, a ne želi ni otvorit linkove.

mormoni ne prakticiraju poligamiju od 19.stoljeća
    Posljednje uređivanje od annvilli : 28.11.2013. at 13:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •