Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam PROTIV, jednostavno i jasno osjećam da za nije uredu

A moja mama je ZA, i svaki dan me zove i pita da li sam promijenila mišljenje. Izvlači da je samnom hodala u prvoj šetnji za plodnost pa bi ja sada zbog toga morala glasati za. Trudna sam, pod kraj 6og mjeseca, ona me je pratila na transfer i kako me je trebalo čekati otišla je u obližnju crkvu. Postupak je uspio, kaže zaslugom njenog zagovora, svaki dan ide ujutro u tu istu crkvu na misu iako joj nije u kvartu i poslije te mise me nazove i jelte pita jelda da si za?? Danas ju ja pitam a dobro zašto bi to uopće trebalo pisati u ustavu, kada kažeš da se tako i tako neće nikome ograničiti prava. Kaže da je to sve relativizam!!! Ja znam moju majku, to je preteška riječ za nju, zapamtila ju je i pokušala ponoviti obrazloženje koje je slušala, nije joj baš uspjelo. Sada mi pada na pamet da joj lažem i kažem da sam za, jer mi srce puca kako je zatvorena, ograničena no nije bila puno bolja ni u svezi MPOa ali eto mi se našli u toj priči pa je brzo prihvatila.

A imam usađen neki strah, od Boga, od sudbine, da ne smijem lagati, da ne smijem požeti nekome zlo, da ne smijem osuđivati, da ne smijem ismijavati a imam osjećaj da sve to radim i sram me. Jer najviše od svega želim da se ovo dijete pod mojim srcem rodi u društvu bez ograničenja jer si malo drugačiji, da neće trebati svoje odluke stalno propitkivati da li će koga povrijediti, da živi sretno....

Podsjeti ju da je ta ista ekipa najavljivala referendum protiv MPO.