-
Kakvo je to defetističko razmišljanje - mi smo na redu? OK, doći ćemo i mi na red, ali ono što se jučer pokazalo tužnim je naš kronični problem - neizlaznost, neangažiranost, neaktiviranost. Koja promjena ustava je potrebna da bi netko digao guzicu iz naslonjača i glasovao? Ja sam bila na maršu i bilo nas je premalo da bi to imalo neki značaj. A bilo je bitno doći i pokazati zube. A oni? Oni su mobilizirali 750 000 ljudi! To me podsjeća na situaciju u kojoj znamo da će nas pregaziti auto i čekamo da se to desi. U Rodi postoji grupica aktivnih prosvjednika ali premala grupica. Ako najave izmjene zakona, pa nemojmo im dopustiti, nemojmo čekati da se to desi pa kao vlada reći - e nije se smjelo desiti. Ja sam danas poslala mail predsjedniku Josipoviću, možda zvuči smiješno ali neka vidi da postoje teme o kojima mora razmišljati malo dugoročnije - recimo, što je iduće na tapeti. Razmišljamo daljnjim koracima koje mogu napraviti, barem o mailovima koje mogu poslati pa ako bude trebalo opet na marš, na marš. Nema stajanja. Borba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma