Stranica 24 od 26 PrviPrvi ... 142223242526 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1271

Tema: Glasam protiv!

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mene je rezultat referenduma čak i pozitivno iznenadio, ja sam mislila da će biti 75% za (kao u mojoj sredini).

I slažem se s Lillo. Grozno mi je ovo izrugivanje s populacijom koje je glasala za, uspoređivanje sa nacistima, fašistima... Toliko grozno, nisko, jadno, odvratno!
    Poznajem neke ljude koji su glasali za. Niti su nekakvi mrzitelji neznam čega niti su nacisti. Nisu glasali za Željku Markić, niti bi glasali za zabranu abortusa ili MPO, nego za ustavno definiranje braka. Kao, ako već moram glasat, biram opciju za.
    Ja sam glasala protiv i iskreno, baš me briga hoće li se istospolna zajednica zvati brak ili neće. Važno je samo da se u pravima izjednači sa bračnom zajednicom, a navodno bi trebala uskoro. Živi bili pa vidjeli!
    I ne mogu a da ne komentiram rozi natpis Vukovar na ćirilici. Mislim, stvarno, ali stvarno, čemu takve provokacije?
    Kakva je ovo trula društvena klima, meni nije jasno! I kad je Crkva u Hr postala tako.... nekako neprijateljski raspoložena?! Odmalena sam išla na župni vjeronauk, prije nego su nam ga uveli u školi i sjećam se samo lijepih stvari. Jesam ja imala sreće sa vjeroučiteljima ili što, nema pojma. U srednjoj smo imali župnika s kojim smo mogli pričati o svemu, bez zgražanja, zabrana i sl. U razredu smo imali jednu curu muslimanku i na svaki njihov blagdan on bi nama objašnjavao što njima taj blagdan znači, što slave.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ivanna sto nisi onda glasala ZA ?? nije mi jasno ....nekako mi je cijeli tvoj post licemjeran

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Užasno mi je ovo indexovo sprdanje sa zastavom i grbom. Ako me sjećanje ne vara, povlači i kaznenu odgovornost.

Užasni su mi bezobrazni i uvredljivi komentari po internetu, ma od koga dolazili-a dolaze s obje strane.

Užasna m je i ova polarizacija društva, čini mi se da bi pojedinci i puške izvadili da mogu.

Užasna mi je i ova vlada.

Trenutno zbilja ne vidim ni jednu svijetlu točku, osim zatvorit se u svoja 4 zida. Tolerancija je danas ono što malo tko poznaje i primjenjuje.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

[QUOTE=Konfuzija;2528680]
    Pa dobro. Ionako će uskoro opet neki rat, pa će moći jedne pobiti a druge protjerati. Pa nek im bude Džamahirija, a za nekih 500-tinjak godina možda se nekome upali lampica u glavi.

Radim u jednoj prosječnoj školi, u manjem gradu. Većina mojih učenika ne želi razmišljati. Rekli su im (negdje, netko) kakve stavove trebaju imati i to je to... Čak mi se i prijetilo gradonačelnikom (roditelj) kada sam pokušala uspostaviti međunacionalnu toleranciju u svome razredu.
    Je li ovako pokušavaš uspostaviti toleranciju u svom razredu? Nije ni čudno da te prijavljuju.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam glasala protiv i iskreno, baš me briga hoće li se istospolna zajednica zvati brak ili neće. Važno je samo da se u pravima izjednači sa bračnom zajednicom, a navodno bi trebala uskoro. Živi bili pa vidjeli!
    .
    Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ivanna sto nisi onda glasala ZA ?? nije mi jasno ....nekako mi je cijeli tvoj post licemjeran
    crvrenkapice krivo si procitala

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne vidim ništa licemjerno citiranom postu.

Vidim samo osudu loše rabote.

Zašto bi netko ako je protiv podržavao govor mržnje iz istog "tabora"? Zašto bi i netko tko je za podržavao spinove iz svog tabora?

Ljudi su se pogubili, a gubim se i ja lagano s ove teme.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Slažem se s trampolinom..I meni je ovo sve previše. Iako sam glasovala protiv kao i cijela moja obitelj

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja se slažem s trampolinom.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zavadi pa vladaj

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Grozno mi je ovo izrugivanje s populacijom koje je glasala za, uspoređivanje sa nacistima, fašistima... Toliko grozno, nisko, jadno, odvratno!
    Grozno je bilo i MPO populaciji slušati ovu retoriku:

"Petak 13. srpnja 2012. godine crni je petak za Hrvatsku usvajanjem zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji."- msgr. dr. Marin Srakić

"Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji duboko je nemoralan i nehuman."- Hrvatska biskupka konferencija

"Novi zakon o umjetnoj oplodnji najveća je tragedija hrvatskog naroda nakon Jasenovca i Bleiburga."- HDZ

"Ovim se zakonom omogućuje ubijanje nedužnih."- dr. Ante Ćorušić

... i da, bilo je to isto toliko grozno, nisko, jadno, odvratno, a ekipa koja je ove godine glasala ZA ustavno definiranje braka nije se pretrgla da osudi ovakve i slične izjave svojih duhovnih i svjetovnih vođa.

Možda su se ljudi zaista pogubili kao što kaže trampolina, no bojim se da se MPO populacija još dugo neće moći izgubiti s ove teme...

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Užasno mi je ovo indexovo sprdanje sa zastavom i grbom. Ako me sjećanje ne vara, povlači i kaznenu odgovornost.

Užasni su mi bezobrazni i uvredljivi komentari po internetu, ma od koga dolazili-a dolaze s obje strane.

Užasna m je i ova polarizacija društva, čini mi se da bi pojedinci i puške izvadili da mogu.

Trenutno zbilja ne vidim ni jednu svijetlu točku, osim zatvorit se u svoja 4 zida. Tolerancija je danas ono što malo tko poznaje i primjenjuje.
    X ko kuća..

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    ... no bojim se da se MPO populacija još dugo neće moći izgubiti s ove teme...
    X

tim više što Markić najavljuje nove bitke :

Pokazali smo da znamo, kao David kada se borio s Golijatom, usmjeriti u istom smjeru sve naše praćke. Ovaj put za zašitu braka, drugi put za nešto jednako važno. Hvala vam – zaključila je predstavnica građanske inicijative.
    Posljednje uređivanje od prima : 02.12.2013. at 16:01

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

"Petak 13. srpnja 2012. godine crni je petak za Hrvatsku usvajanjem zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji."- msgr. dr. Marin Srakić

"Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji duboko je nemoralan i nehuman."- Hrvatska biskupka konferencija

"Novi zakon o umjetnoj oplodnji najveća je tragedija hrvatskog naroda nakon Jasenovca i Bleiburga."- HDZ

... i da, bilo je to isto toliko grozno, nisko, jadno, odvratno, a ekipa koja je ove godine glasala ZA ustavno definiranje braka nije se pretrgla da osudi ovakve i slične izjave svojih duhovnih i svjetovnih vođa.

Možda su se ljudi zaista pogubili kao što kaže trampolina, no bojim se da se MPO populacija još dugo neće moći izgubiti s ove teme...
    Potpis na ljube i samo bih dodala da se gospoda iz udruge (I ja sam bio embrij) nisu bunili kad je HDZ bio na vlasti i kad je on kontrollllirao medije pogotovo na HRT-u dok se razglabalo o MPO-u!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Što je samo dokaz da je cijela ova farsa zapravo borba za vlast... a ne za obitelj ili bilo što drugo.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mene na kraju ove farse samo zanima jesu li pripadnici incijative UIO i njihovi sljedbenici danas sretniji ljudi? Jesu li se danas probudili sretniji, zadovoljniji, važniji? Na koji način je ovo promijenilo njihove živote? Obogatilo ih?

Jer ona druga strana danas je ponižena, nezadovoljna, nesretna. Kao sto ce uskoro biti i svi oni koji odobravaju pravo na izbor, abortuse i MPO. Jer ja sam sigurna da je ovo početak a ne kraj. A ovi neće prezati pred ničim.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Što je samo dokaz da je cijela ova farsa zapravo borba za vlast... a ne za obitelj ili bilo što drugo.
    x

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene na kraju ove farse samo zanima jesu li pripadnici incijative UIO i njihovi sljedbenici danas sretniji ljudi? Jesu li se danas probudili sretniji, zadovoljniji, važniji? Na koji način je ovo promijenilo njihove živote? Obogatilo ih?

Jer ona druga strana danas je ponižena, nezadovoljna, nesretna. Kao sto ce uskoro biti i svi oni koji odobravaju pravo na izbor, abortuse i MPO. Jer ja sam sigurna da je ovo početak a ne kraj. A ovi neće prezati pred ničim.
    potpis.
    sad možemo pokrenuti neku kladionicu tko je slijedeći na listi za odstrel.
    jedva čekam život u novoj i boljoj hrvatskoj sad kad nas više ne ugrožavaju homoseksualci.

ljudi koji su sigurni u sebe i svoje stavove neće nikada imati potrebu ugrožavati ili omalovažavati druge ljude, osobito ako su manjina.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Lillo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se nadam da je ovo napisano u bijesu i bez razmisljanja jer inace nemam rijeci. Tko su to oni i koje ce to jedne i druge pobiti i protjerati? Ako insinuiras ono sto sam ja shvatila onda je
    to za svaku osudu ili ti ne mislis da je Hrvatska vodila obrambeni domovinski rat? I kad vec tako razmisljas, referiraj mi se molim te na govor mrznje koji od sinoc vodi Index, izrugivanjem i omalovazavanjem hrvatske zastave i grba i proglasavanjem i izjednacavanjem onih koji drukcije misle nacistima? Bas me zanima koliko ce se udruga za ljudska prava po tom pitanju oglasiti...
    ja bih rekla da Konfuzijin komentar ne insinuira ono što si ti shvatila i dodala da je prije ovog posljednjeg rata bilo još nekoliko njih na ovim prostorima. ili se oni ne računaju? taj komentar usmjeren je na one (koji god to bili i u kojem god ratu, borbi ili sukobu) koji nastoje prognati, degradirati, stigmatizirati, pa i pobiti ili protjerati one drugačije. manjine. koji god to bili, u kojem god ratu, na pogrešnoj su strani. a što se kod nas upravo dogodilo i događa? takvi koji bi upravo to činili, uzdižu se. i uspješno su prekrižili jednu stvar na svom TO DO popisu. a popis im je poprilično dug. i strašan je i prosječnom ZAovcu i PROTIVašu. samo većina ovih ZA popisa uopće nisu svjesni.

ni meni se ne sviđa što se događa na obje strane. nikada ne bih strpala u isti koš sve koji su glasali za. ali vrlo lako mogu strpati u određeni koš one koji su sve ovo inicirali. i komentari su prije svega na njih usmjereni.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Dana 01.12. referendumom se odredila definicija braka.
    Od tog datuma nadalje ja sa svojim suprugom živim u raznospolnoj zajednici ozakonjenoj kod maticara. Braka se odricem.

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Eh, draga, nek ti je sa srećom, ali bojim se da nemaš baš puno mjesta na koja možeš pobjeći, a da su izuzeta od ovakve vrste "pameti". Dovoljno je da na vijestima pogledaš kakve se stvari događaju svuda po svijetu - žalosno... Nismo iznimka, a to je još veća tragedija od ovih rezultata. Nemaš kamo.
    Znam, ali trenutno će i svugdje biti bolje nego ovdje....ne mogu više, dosta mi je. Došla sam do točke da iz dna duše mrzim grad u kojem živim, na što liči ova država, baš se jadno osjećam. Ubi me ova sredina i primitivizam.

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku

Potpis velik kao kuća na ovo

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

http://www.24sata.hr/politika/ona-je...pobjede-343623
    S obzirom na to da je inicijativa pokazala da uz pomoć Crkve može okupiti veliki broj građana, izvjesno je kako će se nastaviti boriti za svoje stavove, među kojima su zabrana pobačaja i medicinski potpomognute oplodnje.

Ma naravno, ajmo dalje...

Nadam se da će ju netko vratiti na mjesto, nije RH njena kuća da nam svima kroji pravila

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
    Još 4 dana javne rasprave..nadam se da neće biti problema. I to je pomak.

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

pogotovo što partneri dobivaju pravo skrbništva

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pssst...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nitko nije rekao da su oni koji su za fašisti.

za cijelu ovu inicijativu...a pa svatko nek prosudi sam.

umberto eco o vječnom fašizmu.

malo da i izdvojim. niz elemenata tipičnih za vječni fašizam, svi objašnjeni u tekstu.
    Ovi elementi ne mogu sačinjavati sistem, mnogi od njih su međusobno kontradiktorni i tipični su za mnoge druge vrste despotizma ili fanatizma. No, dovoljan je jedan od njih da otvori prostor fašizmu koji će se oko njega zgrušati.
    - kult tradicije
    - odbacivanje modernizma
    - iracionalizam
    - neslaganje kao izdaja
    - strah od razlike
    - individualna ili socijalna frustracija
    - opsesija zavjerom
    - osjećaj poniženja zbog moći neprijatelja
    - život je permanentno ratovanje
    - prezir prema slabijem
    - kult heroizma i herojska smrt
    - mačizam
    - selektivni/kvalitativni populizam
    - novogovor.
    i, zadnja rečenica:
    Ur-fašizam je još uvijek oko nas, često neuniformiran i svakodnevno odjeven. Lakše bi nam bilo kada bi se danas pojavio neko ko bi javno govorio „Hoću ponovo otvoriti Auschwitz”, „Hoću da Italijom ponovo paradiraju crne košulje”, ali život nije tako jednostavan. Ur-fašizam se može vratiti pod najnevinijim maskama.

Naša je dužnost da ga razotkrijemo i pokažemo prstom na svaki njegov primjer, svakoga dana, na svakom mjestu na svijetu. Sloboda i oslobođenje zadaci su kojima nikada nema kraja.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala na ovom članku!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pričam danas sa svekrom, kaže da je glasao protiv, ali da ga je u tome najviše uvjerila brošura koju sam im dala i da unutra sve lijepo piše i da mu je sad sve jasno, čak i ono što mu nije bilo jasno nakon razgovora sa mnom.
    Rekao je da ne voli homoseksualnost i da mu je to uopće teško zamisliti, ali da tko je on da homoseksualcima kroji život i daje prava.

Eto, ja mislim da su takve priče dugoročni plus za ovu našu zemlju. Da nije bilo UIO, ne bi moji svekar i svekrva morali promisliti o svom odnosu prema homoseksualcima i razini svoje tolerancije, ma o homoseksualnosti i drugačijosti općenito. Takvih se osobnih, obiteljskih i prijateljskih rasprava vodilo po svuda. Tko zna kad bi inače...ovako su se ljudi barem počeli prosvjećivati.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zanimljivo ili ne, na straniciPro Life na Facebooku
    postavili su pitanje "Što mislite o zabrani pobačaja u Hrvatskoj?". POčelo je.
    https://www.facebook.com/prolife.hrvatska

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

... i da, bilo je to isto toliko grozno, nisko, jadno, odvratno, a ekipa koja je ove godine glasala ZA ustavno definiranje braka nije se pretrgla da osudi ovakve i slične izjave svojih duhovnih i svjetovnih vođa...
    Pa naravno da je bilo, nisam rekla da nije, možda i gore nego u ovom slučaju. Ali mene više "bode" ova ružna retorika nekih ljudi i medija koji su na istoj strani kao ja. Za ove druge ionako mislim da su u krivu, što god rekli pa me to valjda puno manje ili uopće ne iznenađuje. Nisam napisala da sam glasala protiv da bih se tu pohvalila niti mi se da obrazlagat zašto sam tako glasala nego da bi naglasila da iako sam protiv, ne mislim da je takav način komunikacije u redu.

Citiraj Zuska prvotno napisa
    Eto, ja mislim da su takve priče dugoročni plus za ovu našu zemlju. Da nije bilo UIO, ne bi moji svekar i svekrva morali promisliti o svom odnosu prema homoseksualcima i razini svoje tolerancije, ma o homoseksualnosti i drugačijosti općenito. Takvih se osobnih, obiteljskih i prijateljskih rasprava vodilo po svuda. Tko zna kad bi inače...ovako su se ljudi barem počeli prosvjećivati.
    To sam i ja pomislila, barem nešto dobro u vezi ovog referenduma.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Zanimljivo ili ne, na straniciPro Life na Facebooku
    postavili su pitanje "Što mislite o zabrani pobačaja u Hrvatskoj?". POčelo je.
    https://www.facebook.com/prolife.hrvatska
    Ma nema šanse da im to prođe, stvarno čvrsto vjerujem da je nemoguće.
    Nije baš da do ovog referenduma nismo znali kako Hrvatska "diše" po pitanju prava istospolnih zajednica, pogotovo što se tiče posvajanja djece, ali ovo nema šanse.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja nisam tako sigurna. Ista stvar s MPO. Kad cujes izjave "Ovim se zakonom omogućuje ubijanje nedužnih.", nije vise tako tesko zaokruziti ZA. Nadam se da bi se u tom slucaju diglo vise ljudi koji bi glasali protiv.

I nisam bas mislila da se ljudi ovdje "hvale" kako su glasali, malo hmm nespretna formulacija, rekla bih.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku

X
    Neznam od kad je kršćanski da se razdvaja ljude na ove ili one, od kad je crno bolje od bijeloga, ljubičasto od zelenog...? Svi smo mi ljudi i nebitno je tko je šta, glavno da su ljudi! Ovi koji su "dobili" ne prezaju pred ničim, hvale se kako su pobjedili i da sad idu dalje?! Pobjedili u čemu? U diskrimininaciji drugih??? Idu dalje??? Kamo? Zabrani pobačaja i MPO? Zbog čega? Da bi jednom sjeli u onu udobnu saborsku fotelju! Katastrofa! Za šta su se prodali? Šta njihova djeca misle o tome? Kojim očiima će ih gledati jednom njihov unuk koji će imati strah priznati da je gay? Oni misle samo na sebe, na nikog drugog! Markićka ima 4-ero djece, jel ih netko vidio u cijeloj toj farsi? Toliko o obitelji...

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Danas je u Večernjaku Mrakićka najavila platformu svoje buduće borbe. Valja se nacional-socijalizam...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Pričam danas sa svekrom, kaže da je glasao protiv, ali da ga je u tome najviše uvjerila brošura koju sam im dala i da unutra sve lijepo piše i da mu je sad sve jasno, čak i ono što mu nije bilo jasno nakon razgovora sa mnom.
    Rekao je da ne voli homoseksualnost i da mu je to uopće teško zamisliti, ali da tko je on da homoseksualcima kroji život i daje prava.

A koja je to brošura u pitanju? Da i ja mogu dijeliti

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jučer sam pričala sa jednom dragom prijateljicom iz Njemačke, koja je unatoč činjenici da je rođena 1929. vrlo britka uma i srca otvorena za promjene koje donosi vrijeme. Zvala me jer su njemački mediji objavili što se dešava, pa je zabrinuta za mene, jer zna kako dišem.
    Kažem joj kako mi je mučno živjeti u ovakvoj zemlji, da ću se osjećati posramljeno kad odem van, a netko me pita od kud sam... a njen odgovor je bio: skroz te razumijem, ja sam se tako osjećala za vrijeme fašizma. A ovo šte se dešava kod vas, vodi upravo u takav sistem.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cvijeta, hvala ti na ovom fantastičnom članku!

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

super esej, hvala cvijeto!

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Htjela bih samo uputiti na poziv svim zainteresiranima da se očituju o nacrtu Zakona o životnom partnerstvu, javna rasprava traje do 6.12. a obrazac za očitovanje i nacrt Zakona možete naći ovdje: http://www.uprava.hr/default.aspx?ID=13946

Ja sam se očitovala u smislu da sam pružila podršku donošenju Zakona i tekst nisam pravno formulirala jer nisam pravnica, ali vjerujem da se svaki komentar uvažava, pa tako i izrazi podrške.

Pozivam i vas da učinite isto jer nemojte ni sumnjati da će UIO podnijeti svoje ideološki obojane komentare.
    Posljednje uređivanje od lavko : 03.12.2013. at 11:04

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela bih samo uputiti na poziv svim zainteresiranima da se očituju o nacrtu Zakona o životnom partnerstvu, javna rasprava traje do 6.12. a obrazac za očitovanje i nacrt Zakona možete naći ovdje: http://www.uprava.hr/default.aspx?ID=13946

Ja sam se očitovala u smislu da sam pružila podršku donošenju Zakona i tekst nisam pravno formulirala jer nisam pravnica, ali vjerujem da se svaki komentar uvažava, pa tako i izrazi podrške.

Pozivam i vas da učinite isto jer nemojte ni sumnjati da će UIO podnijeti svoje ideološki obojane komentare.

ima li netko ovdje tko bi sa mnom trazio da se na ovaj nacin moze pravno regulirati i raznospolna veza
    brak je danas postala diskriminatorna zajednica, ima ljudi koji ce takvu bojkotirati

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Nije baš da do ovog referenduma nismo znali kako Hrvatska "diše" po pitanju prava istospolnih zajednica, pogotovo što se tiče posvajanja djece, ali ovo nema šanse.
    ja mislim da bi oni znali bilo koje pitanje prikazati na njima pogodan način, kao i ovo.
    ljudi uopće ne vide što jest nego što su im prikazali da jest.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Neznam dal da stavim ili ili

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anasti prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da bi oni znali bilo koje pitanje prikazati na njima pogodan način, kao i ovo.
    ljudi uopće ne vide što jest nego što su im prikazali da jest.
    Možda imaš pravo, ali ja ipak ne vjerujem da su ljudi baš takve ovce. A možda sam samo jadna naivna.

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

ja znam takvih ovaca ne znam im broj

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nisam baš sigurna da nema šanse:
    http://www.tportal.hr/scitech/znanos...unazadila.html

Naime, podaci Instituta za društvena istraživanja i Zaklade Friedrich Ebert pokazuju kako bi tek 15% mladih u dobi od 12 do 27 godina prihvatilo Srbina za susjeda, a tek 7% za bračnog partnera. Također, 45% traži odobrenje roditelja pri izboru bračnog partnera, a čak 41% pristalo bi na zabranu legalno induciranog pobačaja.
    To su samo mladi. Sad još mala mobilizacija s Kaptola i da vidiš.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Je pa zbijmo redove i mi.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ivarice ja se javljam!Jer sam ja u ovom drustvu po puno toga spadam u crne ovce i manjinu!

centar avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

cini mi se da je netko dobio krila da kroji tuđe zivote kako mu padne na pamet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •