-
reže ga pojas
imam Graco sjedalicu i poslije prvotnog negodovanja i moje brige sad skroz lijepo funkcioniramo u prometu. sve do jučer - vozila sam ga, on sam iza u sjedalici i nakon nekog vremena je počeo grčevito plakati. nastavila sam vozit tih 5 kilometara do kuće i kad sam ga izvadila iz sjedalice vidjela sam da ga je pojas skroz nažuljao po vratu. par sati poslije plik nije prošao.
pojasevi u sjedalici nemaju zaštitne jastučiće. kako ih mogu improvizirati?
-
Najjednostavnije je da mu obučeš odjeću s kragnom.
-
Ne trebas improvizirati jastucice (nije ni bas pozeljno), jedino pripazi da podvuces majicu ispod tako da rub trake ne lezi direktno na kozi djeteta.
-
Ja mislim da sam u TL-u vidla jastučiće za remen. Oni što se čičkom zakače za remen, ali to je bilo prije jedno godinu dana (ja u TL idem jako rijetko i to samo ako ne nađem nigdje drugdje) kad smo kupovali jastučić oko vrata za vožnju.
-
Brigita, moguce, ali nikako se na autosjedalicu ne smiju stavljati dijelovi koji nisu njen originalni dio. Znaci, ako sjedalica nema jastucice za trake pojasa kao originalni dio ili dio koji se moze kupiti kao dodatak, onda se oni ne bi smjeli koristiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma