Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Promukla beba

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno Promukla beba

Dobra vecer svim iskusnijim mamama!
    Molim savjet, beba mi je od danas promukla, imamo 13-po mjeseci I vec 4dana zacepljen nosic (nema temp ni kasalj) Sline vadimo sa sisaljkom za usta + ona za usisivac 2-3 puta dnevno uz Merimar sprej medjutim ona je od danas popodne jako promukla I strah me da joj se ne spusti na pluca (od rodjenja su nam rekli da ce biti mozda vise podleznija plucnim bolestima jer je aspirirala mekonij, bila na respiratoru na intenzivnoj 13dana)
    Kako da to sprijecim da ne bi dobila bronhitis ili ne daj Boze upalu pluca??? Nekakav caj, nesto mazat na prsa, trebam savjet! A ako caj, ne znam kako cu joj dati to jer ne pije nista osim vode a I vodu popije mizerno malo, niti 100ml dnevno...
    Inace ovo nam je 1.prehlada kako se rodila, dosad nismo imali vel zdrastvenih problema (a dojena dje do 1god)
    Unaprijed PUNO hvala na bilo kakvim savjetima!!!!

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

U mog kad je god bio promukao bio je laringitis u pitanju. Pomogle inhalacije s nekim lijekom unutra.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i mojoj isto,jednom je bila tako promukla,sutradan je to uzasno zvucalo,ko' da se gusi pa sam ju odvela na inhalaciju nakon koje je bila kao nova!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja bi dijete odvela liječniku
    nije da te strašim, ali kod nas je promuklost uvijek završila laringitisom

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pa evo jutros sasvim normalno prica jedino joj je jos zacepljen nosic pa to usisavamo... Nisam pametna, ako opet promukne danas, sutra je vodim doktorici

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ako imaš inhalator, inhaliraj je na fiziološkoj. Laringitis je gadna stvar, jako gadna ali da ju je uhvatio, znala bi dosad >(djca su promukla i jako teško dišu, naročito noću ali dosad bi to primjetila). Moj sin je bio sklon laringitisima i najmanja promuklost značila je da slijedi veliko sranje. Mlađa kćer je nekoliko puta promukla tijekom prehlade i dobila bi nekakvu blagu varijantu ali nikad jake napade kao njen brat. Prati je a ako primjetiš da teže diše, odi kod dr.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Nije laringitis, muz ju je vodio jucer, pluca cista, kaze doktorica da je obicna prehlada. A da je promukla vjerojatno od deranja kad joj usisavamo nos sa aspiratorom
    Mogu joj dati malo meda, ima skoro 14mj? Zbog glasnica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •