Majo 14 ja sam isto iz Osijeka pa me zanima jeste uspjeli uskladiti prve konzultacije sa svim pretragama koje se moraju kdo njih u labu napraviti. Koliko smiju biti stare pretrage na markere na hiv, hepatitise i sifilis? Hvalaaaaa
Majo 14 ja sam isto iz Osijeka pa me zanima jeste uspjeli uskladiti prve konzultacije sa svim pretragama koje se moraju kdo njih u labu napraviti. Koliko smiju biti stare pretrage na markere na hiv, hepatitise i sifilis? Hvalaaaaa
Kako pisu stvarno ne znam, i mene to zanima.. Onda smo jucer bile gore u isto vrijeme! Presvlacimo se u spavacicu za aih, ivf i punkciju.. Punkcija je boljela, al brzo je proslo, kasnije me nista nije boljelo.. Nisam dobila nista za smirenje, samo protiv bolova.
vjerojatno! bile smo 3 zene za uzv nakon punkcika i transfera
dobro da znam, znaci moram si kupiti spavacicu
dali je nekoga boljela glava od klomica?
inace me nr bolu..ali danas...glava mi kao balon
Mala28 za punkciju, transfer i aih ti treba spavacica, male carapice, papucice i ulosci.
pa ono, da ne dodje u straplamabit ce joj zima za stopala
![]()
hvala na info
logično mi je to za čarape, a i za muža
pretpostavljam da gaće nemamo ispod spavaćica?
znači sve cure koje prozovu se presvuku i zajedno čekaju svoj red, ili ide jedna po jedna ili?
(ja volim znati sve kaj me čeka)
dali se poslije punkcije, transfera, aiha leži ili odmah sljedeća?
mislim da je max kapacitet sobice 7 osoba - ako vas je vise idete u nekoliko rundi. u sobici se presvucete u spavacice, mozes imati i ogrtac ako ti pase, ja ponekad imam vesticu akomi bude hladno zbog zivaca, a gacice skidam u zadnjem trenutku, pogotovo na transferu kad se utrici cijede sve u 16
na raspolaganju su 4 stola, znaci kak moras se dic sa stola kad u salu udje 4-ta (nakon cca 20min), ako si ti bila prva i tako redom. ako si medju zadnjih 4, lezi koliko te voljaako si zadnja, a nema mjesta na stolovima, budes ostala lezati u sali.
Ne da je bolila nego me ubijala. Nikad me nije toliko bolila glava kao tih 5 dana dok sam ih pila. Kad sam ih pila dvije navečer prije spavanja, prva tri puta pred aih, nije bolila, a kad sam zadnji put pila tablete, a pila sam ih oko 4 sata popodne bila sam totalno koma. Uzmi lekadol da malo popusti bol, al nemoj neofen ili neki ibuprofen.
popila sam plivadon, popustilo je ali ne skroz.
sutra nakon posla cu u ljekarnu kupiti lekadol
ja pijem u 10 i 22h
Krtice, budes se preselila na vv ili ostajes u vg?
Curke malo vas citam i bas super sto ste podjelile ove informacije s nama koje prvi put idemo u sve to,takoder uvijek volim znati sta me ceka..hvala bogu da postoji ovaj forum..hehe
evo imam jedno pitanje i ja postavila sam ga na odbrojavanju ali nisam dobila informaciju pa cu i vas pitati mozda koja zna..
znaci sad kad sam bila na brdu isla sam s uputnicom D1 i kako je postupak odgoden zbog ciste rekli su mi da im posaljem postom uputnicu za kontrolni pregled..e sad me zanima na koju to adresu saljem,napisem ime od doktorice ili kak to ide ako je koja bila u takvoj situaciji??![]()
posljes na adresu sveucilisna klinika vuk vrhovac, dugi dol 4a, zagreb 10000, mozes poslati na ruke dr pavan jukic.
Za sada ostajem u Vg jer me čeka prirodnjak u 4.mj, a na listi sam za stimulirani u 7.mj.
U međuvremenu ću ponoviti sve pretrage jer su mi markeri uskoro godinu dana stari, papa preko pola godine i brisevi 5 mjeseca stari. Ak se lista poveća na Vg između stimuliranih eto mene u VV.
Hvala bubekice..budem stavila na doktoricu i dobro..![]()
Curke pozdrav...evo mene opet s upitom...trebala sam ovaj mjesec ući u postupak IVF. Zadnja M mi je bila 6.2. ...e sada uputnica mi je izdana 14.02. ja još nisam dobila M i sada ne znam da li će mi isteći uputnica ako ne dobijem danas ili sutra...naručena sam 3.DC i sad M ne dolazi...inače je točna od 28 do 30 dana..to su živci i stres oko svega toga..čekaš kad će krenuti i ona odluči ne krenuti..
uputnica vrijedi 30 dana, tj. u roku od 30 dana od izdavanja se moras naruciti/krenuti. ja bih rekla da vrijedi jos ovaj tjedan. jesi li radila test? ako je negativan, a kasni, predlazem ti da odes ginekologu, usput produzis uputnicu.
joj nikako se uskladiti s poslom...ovaj tjedan više ne mogu do ginekologa jer sam prava smjena...sve sam si organizira za prošli tjedan da sam na brdu i ono ništa...po proračunu mi kasni 3 do 5 dana kako god računala..radila test navečer i bio negativan prije 2 dana...ono borimo se, skupiš sve nalaze i ostaneš prirodno..nisam ja te sreće.
jeli kojoj od vas bilo tako?
Tocna je info, tako je barem meni dr A rekao kad sam ga pitala prije par mjeseci.
Cure pliz help... u koliko sati se treba doci vaditi betu?
Ja sam je vadila u 8h i čekala nalaze do 10h. No, bilo je cura i prije i nakon mene...![]()
Zapravo mi se čini kod ove cure da je dr. krenuo Menopurom od 3dc pa promjenio u Puregon ..
malo sam prevrtila film jer 3dc smo imale istu terapiju a sad u torbi nosi Puregon i spominjala je promjenu..
Dobiješ nalaz pa onda s njim ideš kod doktora. Onda se dogovorite za dalje... Sretno!
Tnx!!!
To mi je poznato, ja sam uzela godišnji za folikulometrije i onda me otpilili da je kraj godine pa nema novaca...Pa jednom trebala u postupak i opet ćorak- prebacili me za jesen i onda zbog posla ništa. Nažalost, znam kak ti je, nema smisla se živcirati, ponekad te čeka iznenađenje (napravi test!)...
nado0007,samo ti napravi testić...sve je moguče za ova dva dana od zadnjega.
Držim fige da do postupka ne dojdete!
Mozda se napuni poslije sale...
Sretno!
Sve me strah napraviti novi test...da se opet ne razočaram..evo još ni danas nisam dobila, temperatura mi je ovih tjedan dana stalno oko 37...ako sutra ne dobijem propadaju mi uputnice...sve po forumima čitam da prvi test može biti negativan ako je ovulacija kasnila ali opet ja nju očekujem svaki čas...tako je lakše.
Da,uvijek nas malo koči to razočaranje...ali gledaj to ovako,ako je test negativan,javi se giniću da te pogleda zašto kasni i usput podigneš novu up.
A ako je pozitivan..sve znaš.![]()
Evo mene u četvrtak na brduak bude sve ok budem pikalica
![]()
Svima želim puno sreće ženice!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prije mjesec dana kad mi je odgođen postupak zbog ciste mi je sestra (kod soc. ginekologa) rekla da si spremim uputnicu D1 za IVF/ISCI u fascikl da imam kad konačno krenem u postupak jer uputnica po novom vrijedi 6 mj.
e sad, jel to stvarno !!! nemam pojma !!!a moguće i da je jer na uputnici je bio datum 31.1. i vrijedila je 3.3. kad sam krenula u postupak.
nije se ni nakon sale napunila :
hvala, ali nakon testa se nisam uopce nadala
beta je nula i bas mi ga bilo zao kunutraad me pozvao .. onako neka tuzna faca i mase glavom, a ja samo rekla da znamzaista je divan doktor
sad jedan ciklus odmaram, pa drugi idem na pregled 8-i dan, pa treci vadim hormone i ako bude sve ok cetvrti ciklus idemo u postupak... taman pocetkom lipnja da stignem jos prije ljeta i godisnjih
a jel bila koja na utricima i estrofemu u ciklusu.. koliko nakon prekida terapije ste procurile?
Posljednje uređivanje od bubekica : 11.03.2014. at 12:51
Zaključak je da bi se napokon trebali svi skupa dogovorit koliko vrijede te uputnice
A trebalo bi pitat i sestre na VV ,možda će one znat bolje !!
ja sam relativno nedavno zvala hzzo, tamo su mi rekli 30 dana. osobno ne bih (nit nisam) riskirala sa starijom uputnicom. ali ni meni nije to bas jasno jer mi za sve uputnice (nove) govore cuvajte ih, ako ce vam trebat (pregled kod mpo, ogtt, urinokultura i sl.). ocito se zbilja je produzilo.
Ako su ti gore rekli da vrijedi, onda vrijedi.
pa da sad kad sam bila prije par dana nakraju odgodeno, ona ju je tamo otkucala i nakraju kad sam dosla do sestri i rekla da je odgodeno one su pocele raspravljat jel ju mogu stagnirati pa kao nema veze posalji nam za kontrolni pregleda a ova ti vazi kad krenes u postupak..e sad moze biti i da je do tog kad ju otkuca pa kao vodi se u postupku pa vrijedi to ja sad predpostavljam nisam sigurna..hehe
cure, koliko je hladno/toplo u sali i sobi?
ne znam dali da kupim spavacicu kratkih rukava ili dugih?