Stranica 16 od 51 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Majo 14 ja sam isto iz Osijeka pa me zanima jeste uspjeli uskladiti prve konzultacije sa svim pretragama koje se moraju kdo njih u labu napraviti. Koliko smiju biti stare pretrage na markere na hiv, hepatitise i sifilis? Hvalaaaaa

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    ženskica s kojom sam brbljala se pikala od 21dc a zatim joj je 3 dc uveo Menopure..
    vjerojatno ću ju ujutro vidjet pa ju baš budem pitala detalje!!
    i mene bi ovo obradovalo da nisu sve na cetrotidima jer to nema smisla nikakvog

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kako pisu stvarno ne znam, i mene to zanima.. Onda smo jucer bile gore u isto vrijeme! Presvlacimo se u spavacicu za aih, ivf i punkciju.. Punkcija je boljela, al brzo je proslo, kasnije me nista nije boljelo.. Nisam dobila nista za smirenje, samo protiv bolova.

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

vjerojatno! bile smo 3 zene za uzv nakon punkcika i transfera
    dobro da znam, znaci moram si kupiti spavacicu
    dali je nekoga boljela glava od klomica?
    inace me nr bolu..ali danas...glava mi kao balon

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mala28 za punkciju, transfer i aih ti treba spavacica, male carapice, papucice i ulosci.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Mala28 za punkciju, transfer i aih ti treba spavacica, male carapice, papucice i ulosci.
    Zakaj male čarapice,
    I da...treba ti i muž

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

pa ono, da ne dodje u straplama bit ce joj zima za stopala

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hvala na info
    logično mi je to za čarape, a i za muža
    pretpostavljam da gaće nemamo ispod spavaćica?
    znači sve cure koje prozovu se presvuku i zajedno čekaju svoj red, ili ide jedna po jedna ili?
    (ja volim znati sve kaj me čeka )
    dali se poslije punkcije, transfera, aiha leži ili odmah sljedeća?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mislim da je max kapacitet sobice 7 osoba - ako vas je vise idete u nekoliko rundi. u sobici se presvucete u spavacice, mozes imati i ogrtac ako ti pase, ja ponekad imam vesticu akomi bude hladno zbog zivaca, a gacice skidam u zadnjem trenutku, pogotovo na transferu kad se utrici cijede sve u 16
    na raspolaganju su 4 stola, znaci kak moras se dic sa stola kad u salu udje 4-ta (nakon cca 20min), ako si ti bila prva i tako redom. ako si medju zadnjih 4, lezi koliko te volja ako si zadnja, a nema mjesta na stolovima, budes ostala lezati u sali.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Mala28 prvotno napisa Vidi poruku
    dali je nekoga boljela glava od klomica?
    inace me nr bolu..ali danas...glava mi kao balon
    Ne da je bolila nego me ubijala. Nikad me nije toliko bolila glava kao tih 5 dana dok sam ih pila. Kad sam ih pila dvije navečer prije spavanja, prva tri puta pred aih, nije bolila, a kad sam zadnji put pila tablete, a pila sam ih oko 4 sata popodne bila sam totalno koma. Uzmi lekadol da malo popusti bol, al nemoj neofen ili neki ibuprofen.

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

popila sam plivadon, popustilo je ali ne skroz.
    sutra nakon posla cu u ljekarnu kupiti lekadol
    ja pijem u 10 i 22h

Krtice, budes se preselila na vv ili ostajes u vg?

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Curke malo vas citam i bas super sto ste podjelile ove informacije s nama koje prvi put idemo u sve to,takoder uvijek volim znati sta me ceka..hvala bogu da postoji ovaj forum..hehe
    evo imam jedno pitanje i ja postavila sam ga na odbrojavanju ali nisam dobila informaciju pa cu i vas pitati mozda koja zna..

znaci sad kad sam bila na brdu isla sam s uputnicom D1 i kako je postupak odgoden zbog ciste rekli su mi da im posaljem postom uputnicu za kontrolni pregled..e sad me zanima na koju to adresu saljem,napisem ime od doktorice ili kak to ide ako je koja bila u takvoj situaciji??

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

posljes na adresu sveucilisna klinika vuk vrhovac, dugi dol 4a, zagreb 10000, mozes poslati na ruke dr pavan jukic.

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Mala28 prvotno napisa Vidi poruku
    popila sam plivadon, popustilo je ali ne skroz.
    sutra nakon posla cu u ljekarnu kupiti lekadol
    ja pijem u 10 i 22h

Krtice, budes se preselila na vv ili ostajes u vg?
    Za sada ostajem u Vg jer me čeka prirodnjak u 4.mj, a na listi sam za stimulirani u 7.mj.
    U međuvremenu ću ponoviti sve pretrage jer su mi markeri uskoro godinu dana stari, papa preko pola godine i brisevi 5 mjeseca stari. Ak se lista poveća na Vg između stimuliranih eto mene u VV.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hvala bubekice..budem stavila na doktoricu i dobro..

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Curke pozdrav...evo mene opet s upitom...trebala sam ovaj mjesec ući u postupak IVF. Zadnja M mi je bila 6.2. ...e sada uputnica mi je izdana 14.02. ja još nisam dobila M i sada ne znam da li će mi isteći uputnica ako ne dobijem danas ili sutra...naručena sam 3.DC i sad M ne dolazi...inače je točna od 28 do 30 dana..to su živci i stres oko svega toga..čekaš kad će krenuti i ona odluči ne krenuti..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

uputnica vrijedi 30 dana, tj. u roku od 30 dana od izdavanja se moras naruciti/krenuti. ja bih rekla da vrijedi jos ovaj tjedan. jesi li radila test? ako je negativan, a kasni, predlazem ti da odes ginekologu, usput produzis uputnicu.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

joj nikako se uskladiti s poslom...ovaj tjedan više ne mogu do ginekologa jer sam prava smjena...sve sam si organizira za prošli tjedan da sam na brdu i ono ništa...po proračunu mi kasni 3 do 5 dana kako god računala..radila test navečer i bio negativan prije 2 dana...ono borimo se, skupiš sve nalaze i ostaneš prirodno ..nisam ja te sreće.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

jeli kojoj od vas bilo tako?

mimadz avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Majo 14 ja sam isto iz Osijeka pa me zanima jeste uspjeli uskladiti prve konzultacije sa svim pretragama koje se moraju kdo njih u labu napraviti. Koliko smiju biti stare pretrage na markere na hiv, hepatitise i sifilis? Hvalaaaaa

moja ginićka tvrdi da ne smiju biti stariji od dvije (2) godine...
    pitala ja negdje prije s obzirom da se spremam na novi pohod pa prikupljam papiriće... neka me netko ispravi ako nije točna informacija....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tocna je info, tako je barem meni dr A rekao kad sam ga pitala prije par mjeseci.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Cure pliz help... u koliko sati se treba doci vaditi betu?

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ja sam je vadila u 8h i čekala nalaze do 10h. No, bilo je cura i prije i nakon mene...

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    i mene bi ovo obradovalo da nisu sve na cetrotidima jer to nema smisla nikakvog
    Pitala sam curu jutros kak je išla terapija i kaže od 21 dc pikanje decapetyom , pa od 3dc Puregon i sad na kraju moguće dodao i Cetrotid(ovo zadnje nisam 100% sigurna) nisam ju baš skužila a i nism htjela davit.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Zapravo mi se čini kod ove cure da je dr. krenuo Menopurom od 3dc pa promjenio u Puregon ..

malo sam prevrtila film jer 3dc smo imale istu terapiju a sad u torbi nosi Puregon i spominjala je promjenu..

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Za sada ostajem u Vg jer me čeka prirodnjak u 4.mj, a na listi sam za stimulirani u 7.mj.
    U međuvremenu ću ponoviti sve pretrage jer su mi markeri uskoro godinu dana stari, papa preko pola godine i brisevi 5 mjeseca stari. Ak se lista poveća na Vg između stimuliranih eto mene u VV.
    onda ti želim da uspije na vg

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam je vadila u 8h i čekala nalaze do 10h. No, bilo je cura i prije i nakon mene...
    Hvala!!!
    A betu ti kaze dr ili dobijes nalaz? Zadnji put sam morala pobjec na konferenciju pa sam ga nazvala pa ne znam kakva je procedura

Ne nadam se nicem jer sam u petak popisala negativan test, ali idem da ga odmah uzicam da sto prije krenemo dalje

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Dobiješ nalaz pa onda s njim ideš kod doktora. Onda se dogovorite za dalje... Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Tnx!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Dobiješ nalaz pa onda s njim ideš kod doktora. Onda se dogovorite za dalje... Sretno!
    Meni doktor cita nalaz Ovo zvuci ko da mi cita pricu za laku noc

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj nada0007 prvotno napisa Vidi poruku
    jeli kojoj od vas bilo tako?
    To mi je poznato, ja sam uzela godišnji za folikulometrije i onda me otpilili da je kraj godine pa nema novaca...Pa jednom trebala u postupak i opet ćorak- prebacili me za jesen i onda zbog posla ništa. Nažalost, znam kak ti je, nema smisla se živcirati, ponekad te čeka iznenađenje (napravi test!)...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nado0007,samo ti napravi testić...sve je moguče za ova dva dana od zadnjega.
    Držim fige da do postupka ne dojdete!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Meni doktor cita nalaz Ovo zvuci ko da mi cita pricu za laku noc

Danas pusto na brdu... kad sam oko 8 dosla vadit betu samo 5-6 stolica bilo zauzeto... i sad se vratili cekat nalaz i isto ima dosta praznih stolica .. ovo nikad nisam dozivjela.. pretezno je sve full puno

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mozda se napuni poslije sale...
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    nado0007,samo ti napravi testić...sve je moguče za ova dva dana od zadnjega.
    Držim fige da do postupka ne dojdete!
    Sve me strah napraviti novi test...da se opet ne razočaram..evo još ni danas nisam dobila, temperatura mi je ovih tjedan dana stalno oko 37...ako sutra ne dobijem propadaju mi uputnice...sve po forumima čitam da prvi test može biti negativan ako je ovulacija kasnila ali opet ja nju očekujem svaki čas...tako je lakše.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da,uvijek nas malo koči to razočaranje...ali gledaj to ovako,ako je test negativan,javi se giniću da te pogleda zašto kasni i usput podigneš novu up.
    A ako je pozitivan..sve znaš.

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Da,uvijek nas malo koči to razočaranje...ali gledaj to ovako,ako je test negativan,javi se giniću da te pogleda zašto kasni i usput podigneš novu up.
    A ako je pozitivan..sve znaš.
    a nema mi druge...sutra kupujem test i prekosutra u jutro cu znati..a do ginića mogu tek u ponedjeljak...hvala curke malo je lakše kad se tu požalimo...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Evo mene u četvrtak na brdu ak bude sve ok budem pikalica
    Svima želim puno sreće ženice!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Prije mjesec dana kad mi je odgođen postupak zbog ciste mi je sestra (kod soc. ginekologa) rekla da si spremim uputnicu D1 za IVF/ISCI u fascikl da imam kad konačno krenem u postupak jer uputnica po novom vrijedi 6 mj.

e sad, jel to stvarno !!! nemam pojma !!! a moguće i da je jer na uputnici je bio datum 31.1. i vrijedila je 3.3. kad sam krenula u postupak.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mozda se napuni poslije sale...
    Sretno!
    nije se ni nakon sale napunila :

hvala, ali nakon testa se nisam uopce nadala
    beta je nula i bas mi ga bilo zao kunutraad me pozvao .. onako neka tuzna faca i mase glavom, a ja samo rekla da znam zaista je divan doktor
    sad jedan ciklus odmaram, pa drugi idem na pregled 8-i dan, pa treci vadim hormone i ako bude sve ok cetvrti ciklus idemo u postupak... taman pocetkom lipnja da stignem jos prije ljeta i godisnjih

a jel bila koja na utricima i estrofemu u ciklusu.. koliko nakon prekida terapije ste procurile?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Prije mjesec dana kad mi je odgođen postupak zbog ciste mi je sestra (kod soc. ginekologa) rekla da si spremim uputnicu D1 za IVF/ISCI u fascikl da imam kad konačno krenem u postupak jer uputnica po novom vrijedi 6 mj.

e sad, jel to stvarno !!! nemam pojma !!! a moguće i da je jer na uputnici je bio datum 31.1. i vrijedila je 3.3. kad sam krenula u postupak.
    a meni jucer socijalka drzala cijeli govor o tome dal sam sigurna kad cu dobit iducu M jer da uputnice vrijede 30 dana i da ne mogu vise mijenjat datume rucno.

malena ja procurim prije prestanka s terapijom pa ti nisam od pomoci.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 11.03.2014. at 12:51

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene u četvrtak na brdu ak bude sve ok budem pikalica
    Svima želim puno sreće ženice!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    i ja sam u cetvrtak gore

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Zaključak je da bi se napokon trebali svi skupa dogovorit koliko vrijede te uputnice

A trebalo bi pitat i sestre na VV ,možda će one znat bolje !!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja sam relativno nedavno zvala hzzo, tamo su mi rekli 30 dana. osobno ne bih (nit nisam) riskirala sa starijom uputnicom. ali ni meni nije to bas jasno jer mi za sve uputnice (nove) govore cuvajte ih, ako ce vam trebat (pregled kod mpo, ogtt, urinokultura i sl.). ocito se zbilja je produzilo.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

isti slucaj i kod mene imala D1 i postupak odgoden zbog ciste i rekli su mi da im posaljem uputnicu za kontrolni pregled a ovu spremim za postupak kad cista pukne..hmmm sad sam zbunjena vrijedili ili ne!?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ako su ti gore rekli da vrijedi, onda vrijedi.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

pa da sad kad sam bila prije par dana nakraju odgodeno, ona ju je tamo otkucala i nakraju kad sam dosla do sestri i rekla da je odgodeno one su pocele raspravljat jel ju mogu stagnirati pa kao nema veze posalji nam za kontrolni pregleda a ova ti vazi kad krenes u postupak..e sad moze biti i da je do tog kad ju otkuca pa kao vodi se u postupku pa vrijedi to ja sad predpostavljam nisam sigurna..hehe

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

cure, koliko je hladno/toplo u sali i sobi?
    ne znam dali da kupim spavacicu kratkih rukava ili dugih?

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

a meni jucer socijalka drzala cijeli govor o tome dal sam sigurna kad cu dobit iducu M jer da uputnice vrijede 30 dana i da ne mogu vise mijenjat datume rucno.

malena ja procurim prije prestanka s terapijom pa ti nisam od pomoci.
    Uputnice vrijede 30 dana to je 100% sigurno i ne razumijem zašto ne može mijenjati datum,meni jučer opet promjenili,već par puta,uputnica mi iz 10.mjeseca i ništa mi nije rekla da je to problem.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Uputnice vrijede 30 dana to je 100% sigurno i ne razumijem zašto ne može mijenjati datum,meni jučer opet promjenili,već par puta,uputnica mi iz 10.mjeseca i ništa mi nije rekla da je to problem.
    Ocito svatko ima svoje tumacenje, najbolje je iz tog razloga provjeriti sa sestrama na VV.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •