Stranica 19 od 50 PrviPrvi ... 9171819202129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

moze ic i s klomifenom od 3dc. zelim ti svu srecu u 4mj.!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ok,hvala na odgov. pila sam klomifen najmanje 10-ak ciklusa i uvijek je bilo od 2-5dc,pa me zbunilo,al dobro.

slavonika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Poz cure,evo i ja (ne)čekam mengu pa zovem na VV na prve konzultacije,vodim mm da obavi sgram pa ćemo vidjeti što dalje. Do koliko se sati prima uputnica za sgram?
    Imamo vožnje 3 sata do zg pa da znamo okvirno kad treba krenuti. Puse svima

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj slavonika prvotno napisa Vidi poruku
    Poz cure,evo i ja (ne)čekam mengu pa zovem na VV na prve konzultacije,vodim mm da obavi sgram pa ćemo vidjeti što dalje. Do koliko se sati prima uputnica za sgram?
    Imamo vožnje 3 sata do zg pa da znamo okvirno kad treba krenuti. Puse svima
    Mi smo u 2.mj bili prvi put tamo i sestra rekla da dodemo oko 10...odmah sam otišla sestrama i zapisale su sve važne podatke, muž je odmah bio pozvan na sg...to obavio...i čekali smo sat i pol dok me dr.nije pozvao...on je već imao u ruci nalaze od sg, zapisao je sve neke odnovne informacije i obavio uzv..

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bok slavonika, mi smo bili u 2. mjesecu prvi put i dosli smo oko 10h kako nam je sestra rekla, MM radio spermiogram. Sve ispitaj sestru kad se budes narucivala.

slavonika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Hvala bugaboo, obično kad tako negdje moram zvati pola stvari zaboravim pitati, sretno

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav svima,trebala bi ovaj ciklus imat Fet,pa me zanima kada muz i datk treba doc nesto potpisivat??

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj luna2 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,trebala bi ovaj ciklus imat Fet,pa me zanima kada muz i datk treba doc nesto potpisivat??
    Već ste potpisali kod zamrzavanja, oboje, tako da on sad ni ne treba dolaziti. Tako su barem meni rekli... ako griješim neka me netko ispravi!

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj luna2 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo (ako me pamćenje dobro služi) 10dc na drugom uzv (prvi je bio 3dc) potpisivali pristanak za odmrzavanje, Fet bio 15dc (treći dolazak)

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Sladjo, Slavonika na prvoj str ovog foruma sam pročitala da se za sgram ne naručuje, al da se radi od 9-9:30h, ako će ga raditi kad dođem, i meni je sestra rekla u 10h, nebi dolazila u 9h, sam da me nervoza još jače opere dok čekam Zna li netko nešto?

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj dana77 prvotno napisa Vidi poruku
    Sladjo, Slavonika na prvoj str ovog foruma sam pročitala da se za sgram ne naručuje, al da se radi od 9-9:30h, ako će ga raditi kad dođem, i meni je sestra rekla u 10h, nebi dolazila u 9h, sam da me nervoza još jače opere dok čekam Zna li netko nešto?
    E zaista ne znam, ja kada sam zvala da se naručim, meni je tako sestra rekla da dođem u 10 i kada sam pitala jel može i muž napraviti sgram, rekla je da,da,naravno,skupa dolazite i to je to...i kazem, odmah su ga zvali čim smo došli...to je moj slučaj od 21.2.14.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi smo došli na prvi pregled gore oko 8,baš zbog s-grama,nismo znali dal bude prekasno u 10 kak se sestra rekla.
    On je to odmah riješio,i onda smo se načekali dok sam ja došla na red.
    Ali na žalost neznam do kad se spermići daju na analizu....znam samo da mi je dr jednom rekao,bilo je pol 12,da požurim izvaditi krv i da se nada da još ima nekoga u labu.
    Za s-gram zbilja neznam,nek se neko javi s info.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja u zadnje vrijeme ne bih dala ruku u vatru ni za jednu info vezano za vrijeme na VV. sve ovisi o guzvi. streber sam i vjerojatno bih dosla u 8 pa makar cekala 6 sati.

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    ja u zadnje vrijeme ne bih dala ruku u vatru ni za jednu info vezano za vrijeme na VV. sve ovisi o guzvi. streber sam i vjerojatno bih dosla u 8 pa makar cekala 6 sati.
    Mislim da ću i ja kak sam si zacrtala na početku pa nek čekam, dragi je sa mnom pa ću njemu zvoncat

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

bugaboo pratimo se ovaj ciklus
    nešto nema dr.A par dana....
    ja bi u ponediljak trebala dobit

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    bugaboo pratimo se ovaj ciklus
    nešto nema dr.A par dana....
    ja bi u ponediljak trebala dobit
    Joj ja u petak trebam dobiti, ali od ponedjeljka vucem neki cudni iscjedak pa sve nesto cudno, par kapi krvi pa nista i tako vec 2 dana, valjda neka nervoza pred ovo sve opet ispocetka.

Btw. tocno prije 3 god smo krenuli u zadnji postupak iz kojeg smo dobili svoju srecicu... zezamo se da mi ocito uvijek tempiramo da beba dodje u 12. mjesecu

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Joj ja u petak trebam dobiti, ali od ponedjeljka vucem neki cudni iscjedak pa sve nesto cudno, par kapi krvi pa nista i tako vec 2 dana, valjda neka nervoza pred ovo sve opet ispocetka.

Btw. tocno prije 3 god smo krenuli u zadnji postupak iz kojeg smo dobili svoju srecicu... zezamo se da mi ocito uvijek tempiramo da beba dodje u 12. mjesecu
    Juhu dobila sam!!! U subotu sam gore, samo da sve bude ok i da krenemo

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Jao, koliko potpisivanja... Mislila sam da je pristanak za zamrzavanje ujedno i pristanak za odmrzavanje!? Eh, sad mi je drago da je luna2 to spomenula jer mi dragi ide na službeni put (pa da to riješimo prije nego što ode). Eto, ni od FET-a ništa ako mužić nije prisutan...

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Već ste potpisali kod zamrzavanja, oboje, tako da on sad ni ne treba dolaziti. Tako su barem meni rekli... ako griješim neka me netko ispravi!
    Nisam sigurna u tu info
    Mm je potpisivao i kod transfera sa svijezim embrijem i za fet,da se i on slaze s tim,a za fet je potpisao odmah treci dan ciklusa,kad smo dosli na dogovor

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

koliko potpisivanja, ja imam dva papira ovjeriti u javnog bilježnika,jedan je za pristanak na MPO a drugi će bit nakon punkcije da se muž slaže sa mojom odlukom o vraćanju embrija...jer on zbog posla neće bit pri transferu prisutan,sad me zanima jel postoji povrat toga novca?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vaki, papirologiju mozete rijesiti unaprijed, tako smo mi jer muza nije bilo taj ciklus kad je bio FET.
    Klara, pisi HZZO za povrat, sluzbeno ga nema, ali ako nas puno pritisne, tko zna... Koliko znam, samo je jedna ovjera kod JB (pristanak na MPO).

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hvaĺa vam cure i moj muz putuje iduci tjedan pa da znamo kak to ide da rijesimo dok je tu!

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure zna li koja gdje se mogu raditi markeri na hiv i hep, jel može negdje u Slavoniji il smoosuđeni na Zg, jel istina da Petrova naručuje?

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Cure zna li koja gdje se mogu raditi markeri na hiv i hep, jel može negdje u Slavoniji il smoosuđeni na Zg, jel istina da Petrova naručuje?
    Dana77 neznam od kud si, ali markere mozes raditi u Pakracu u bolnici,nema narucivanja nalaz posalju na adresu u roku od 3 dana..

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da Petrova naručuje več neko vrijeme!!

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Petrova naručuje, ali i prima bez naručivanja ako kažete da idete u postupak brzo

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

hehe muljaža na sve strane pitat ću sutra svoju doc, možda se može negdje u Slavoniji, da ne moram za dva dana nazad u Zg

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Inače, markere možete vaditi i u Zavodu za javno zdravstvo "Andrija Štampar" bez ikakvog naručivanja, ako imate prigovor savjesti zbog muljaže

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Aliki prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, markere možete vaditi i u Zavodu za javno zdravstvo "Andrija Štampar" bez ikakvog naručivanja, ako imate prigovor savjesti zbog muljaže
    hmm..a da to nekako uklopim sad kad idem..to mi svakao treba bez obzira na bolnicu, jel idu pod hzzo ili?

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

hmm..a da to nekako uklopim sad kad idem..to mi svakao treba bez obzira na bolnicu, jel idu pod hzzo ili?
    Da, samo je bitno da ginićka tebi, odnosno opća praksa tm-u, napiše medicinska biokemija na uputnicu (pitajte točno što treba pisati za Andriju Štampara), a ne transfuzijska medicina (Petrova).
    Lijepo dođete i izvadite (od pola 8 rade), nalazi su gotovi kad vam kažu na šalteru (dobijete broj za provjeriti), mislim da smo mi cca 2 tjedna čekali.

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Aliki prvotno napisa Vidi poruku
    Da, samo je bitno da ginićka tebi, odnosno opća praksa tm-u, napiše medicinska biokemija na uputnicu (pitajte točno što treba pisati za Andriju Štampara), a ne transfuzijska medicina (Petrova).
    Lijepo dođete i izvadite (od pola 8 rade), nalazi su gotovi kad vam kažu na šalteru (dobijete broj za provjeriti), mislim da smo mi cca 2 tjedna čekali.
    Hvala Aliki, vidjet ću sutra s doktoricom, ako moram u Zg onda ću na Zavod, da sve riješim kad sam tamo...ili će biti još nešto što ću morati vaditi u Zg

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

kika,sretno!!!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Cure zna li koja gdje se mogu raditi markeri na hiv i hep, jlel može negdje u Slavoniji il smoosuđeni na Zg, jel istina da Petrova naručuje?
    ja ti mislim da se svakako mogu raditi markeri i u Slavoniji... No, ionako vam dr mora dati uputnicu pa ju pitaj gdje najbliže možete. Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

U osijeku se mogu radit markeri, nalazi za 3 dana ako se nevaram

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

bugaboo sretno!
    i pozdrav curama iz cekaone

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Žene drage vraćene dvije savršene blastice, tri morule smrznute!!!! Poludit ću od radosti
    Pozdrav Lberc i bubek

Sent from my iPhone using Tapatalk

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Žene drage vraćene dvije savršene blastice, tri morule smrznute!!!! Poludit ću od radosti
    Pozdrav Lberc i bubek

Kika to je to!!!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

[QUOTE=kika222;2594708]Žene drage vraćene dvije savršene blastice, tri morule smrznute!!!! Poludit ću od radosti
    Pozdrav Lberc i bubek

Kako ovo ohrabruje neka ti je sreca do kraja...

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kika,pa ovo je savršeno,da vidiš kad buš za devet mjeseci gurala dupla kolica!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

odlicno, odlicno!!!!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kika super!!!!
    bugaboo ja se ponadala da ti nije implatacijski iscjedak a ono stvari,sigurno ćemo idući tjedan koji dan biti skupa gore

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    bugaboo ja se ponadala da ti nije implatacijski iscjedak a ono stvari,sigurno ćemo idući tjedan koji dan biti skupa gore
    Radila sam ja i test jucer jer mi je frendica bacila bubu u uho da je tak njoj bilo kad je bila T, ali nisam ja te srece. Vidimo se iduci tjedan

slavonika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kika ~~~~~~~~~~~~~

slavonika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

bugaboo i kod mene tako nešto brljavi ovih dana,skužim smeđe poslije brisanja a danas nema ničega.Čak me trbuh bolio kao pred mengu,cice me ne bole,nema prišteva..nezz
    što se događa..čak kaže mm da sam izrazito dobrevolje,tj da ne grizem kao inače
    nego,kada da zovem na VV ako dobijem za vikend? u pon?

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj slavonika prvotno napisa Vidi poruku
    bugaboo i kod mene tako nešto brljavi ovih dana,skužim smeđe poslije brisanja a danas nema ničega.Čak me trbuh bolio kao pred mengu,cice me ne bole,nema prišteva..nezz
    što se događa..čak kaže mm da sam izrazito dobrevolje,tj da ne grizem kao inače
    nego,kada da zovem na VV ako dobijem za vikend? u pon?
    Slavonko moja nas to izgleda ide, sve dobijemo u subotu, i ja sam tako, subota 22.3, zvala u pon 24.3 i naručena za 1.4 Svakako zovi u ponedjeljak od 13 - 14h, ako dobiješ za vikend.
    Kika222
    TinaH riješeni markeri danas s doktoricom, hvala ti

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Bubekica...hvala na pozz...Kika...danas nam je sretan dan...to tako mora biti . Vidimo se n09.-og na betici . Puse svima

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Joj lberc nitko sretniji od mene
    Bubek,Slavonika, bugaboo, klara31, mpsuncem
    Hvala vam žene!!! Sretno vam svima!!!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Kika222, htjela si blastice pa eto ti odmah dvije! Ovo je baš obečavajuće...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Da se i ja javim....s transfera jucer , sinoć opet zavrsila na Hitnoj u Merkuru ...hiperstimulacija ...lezim..danas mi je puno bolje i blastica se drži...nadam se sutra doma(((

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ninchi sretno ti bilo!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •