Neznam ti dal ih ima ...navodno je dosta velika guzva ovaj mj.puno postupaka pa su mene prebacili na sljedeci mj. Uzet cu ja opet sliku hsg-a sljedeci put da ga podsjetim..
Neznam ti dal ih ima ...navodno je dosta velika guzva ovaj mj.puno postupaka pa su mene prebacili na sljedeci mj. Uzet cu ja opet sliku hsg-a sljedeci put da ga podsjetim..
puno toga u nasoj borbi mozemo uciniti same, reci mu otvoreno kako se osjecas, nadam se da ce se predomisliti. osobno ne bih pristala na AIH ako je stanje ovakvo kakvo pises.
za guzvu mogu samo potvrditi, nije navodno...
Posljednje uređivanje od bubekica : 06.04.2014. at 10:24
Nosim ja sliku sa sobom sljedeci put svakak ,da ga podsjetim ..budemo se malo pospominali hahaha..držim i ja svima vama fige pa i na nogama ako treba! Kissi <3
Ima li nas na punkciji sutra?
a kako je bilo danas sa 16punkcija?? Ajmo curke javite se, Bogaboo?
Evo me odmaram, 16 JS, zovite me kokaSretno sutra!
bugaboo nadam se da nisu sve bile takve, jer bi sala onda trajala do navecer. bravo, nek su sve dobre!
cure, kakva je praksa na VV za ljeto? imaju spojeni godišnji ili se doktorica i doktor mijenjaju ili?
Ljetna pauza bude od kraja srpnja do kraja kolovoza.
Noemi jel danas bila guzva? Kako je proslo?
Ako sam dobro shvatila dr na dan transfera razgovaramo samo s biologom?
Danas je bilo divno!!! Nas dvije smo samo imale punkciju , i 2transfera! U sali je bilo veselo naravno i smijanje s doktorom kao i uvijek!
Dobila 4JS
Jesi ti Bogaboo sutra na transferu? s obzirom da si imala tako puno stanica vjerojatno ce ici na blastice? da,pričaš s biologicom tamo iza te pozovu u labos pa ti sve objasni ...uglavnom,sretno i javi se obavezno!!
Sutra sam gore, ali se nadam transferu u subotu. Noemi super za 4 Js, imam dobar feeling da ce ti ovaj put uspjeti![]()
Hey da se i ja javim...sutra sam na beti gore...ali uzaludnoj...jer menga taman zavrsila. To je to za prvi put...idemo dalje pozitivno
. Svim curama puno sreće.
Pozdrav svima.
Nova sam na forumu. Pratim vas već duže vrijeme ali nikako se javiti. Krenuli smo na VV prošle godine u 5 mjesecu sa dijagnozom OAT. Napravila sve briseve i vađenje krvi do 9 mjeseca, a mm spermiogram. Trebali doći sa svom dokumentacijom za dogovor na postupak. Nakon sl.puta i štrajka došli kod dr. A tek u 11mj. I onda vijest, spermiogram iz 7 mjeseca koma (samo 30 živih u uzorku jedan pokretan) i doktor šalje M kod urologa i androloga i veli nemojte se brinuti imate dobru rezervu jajnih stanica (ajde bar nešto). Uglavnom sada nakon 5 mjeseci pregleda ultrazvuka briseva nađena escherichia u ejakulatu. Nakon mjesec dana antibiotika escherichia još uvijek tu ali kontrolni spermiogram asthenozoospermija. Sada smo popili još brdo antibiotika pa ćemo vidjeti da li smo je se riješili.
U međuvremenu bi sljedeći tjedan trebala dobiti i naručiti se na VV 3-5 dan na dogovor za postupak tj što dalje.
Naravno tu je i dilema da li čekati 5 mjesec kada ćemo imati bakteriološke nalaze i novi spermiogram ili ići sad. Budući da će uskoro moji brisevi i papa biti stari godinu dana frka me da se to opet ne oduži do poslije ljeta. Lagano nam je već dosta čekanja da se ništa ne dešava.
Oprostite na podužem i malo konfuznom postu.
Želim Vam sreću u postupcima i unaprijed sorry na svim budućim pitanjima kada ćemo kretati u prvi postupak.
da se i ovdje javim..13 dnt beta 1672...ponavljamo u petak
Da li je tko dobio informaciju da li su tu oko Uskrsa? Meni je ovo zadnja šansa....
Rade normalno oko Uskrsa..
cure, kakva je praksa nakon neuspješnog postupka?
meni je dr rekao da sa sljedećom mengom na 3 dc dođem
koja uputnica mi treba?
nadam se da ću krenuti ponovno na inseminaciju, pa onda naknadno donesem uputnicu za postupak ili?
dali ponovno dobivamo papire i potvrđujemo ih kod javnog bilježnika?
mozes doci s uputnicom za pregled ili uputnicom za inseminaciju, lako doneses "onu drugu". ja pozitivno copranje, ja bih ponijela uputnicu za inseminaciju
papire kod javnog biljeznika ovjeravas za svaki postupak.
Posljednje uređivanje od bubekica : 10.04.2014. at 20:13
Mirelis - na početku doneseš papir i o izvanbračnoj zajednici, a kod idućih postupaka ovjeravaš samo jedan papir vezan uz potpomognutu oplodnju.
Toliko me nema i samo jedan plusić? NadoGdje nam je Tina , beta? ili mi nešto promaklo?
Mi preživjeli prvi posjet, isplakala dušu doktoru, lijepo se napričali, dogovorili pola toga, uglavnom MM ok sve, ja napraviti papu i cb pa nazad s uputnicom za sve pretrage koje dok A radi..nadamo se i hrabro dalje..
svima!
bok, cure! nova sam ovdje. ja sam jedna od onih 16 što ih je u pon. 8.4. bilo na punkcijizapravo,13 punkcija, 2 transfera i 1 insem. bilo je veselo. je l' ima koja čekalica bete?
Zna li netko jel doktor gore u srijedu?
Jutro cure!! kako ste mi? Meni vrijeme strasno sporo prolaziiii...
Bugaboo od srijede bi dr trebao raditi-ako ne produži jos na koji kongres)
Hello svima! Nakon skoro dvije godine neuspjelih pokušaja evo i nas u MPO vodama. Za sad je jedna inseminacija iza nas, ali ako do jeseni ništa ne upali, planiramo na VV kod dr. A. u 9.-10. mjesecu. U biti, trebam savjet vas iskusnijih. Do jeseni će nam svi nalazi već biti zastarjeli, pa treba li napraviti nove pretrage prije no što se naručimo na prvi pregled? Ili da se ipak najprije naručimo za konzultacije sa starim nalazima?
cerepaha narucite se na konzultacije, ionako ce doktor najvjerojatnije traziti da hormone i spermiogram ponovite kod njih. moja preporuka je da konzultacije obavite sto prije, ne morate odmah na inseminacijukako bi se narucila, zoves 1. dan ciklusa na telefon s 1. stranice ove teme. sretno!
Od sutra ra di dr.A a doktorica ide na godišnji od sutra i rade se normalno kao da nije uskrs,sretno svim čekalicama![]()
Koliko sam je razumjela tjedan dana,jeli ti isto se spremas za pohod na brdo sretno tina.![]()
Možeš na ovoj stranici (gore u navigaciji) kliknuti na nove postove i tamo nađi odbrojavanje 2/2014 ili direktno u tražilicu, kako god ti je lakše...![]()
Posljednje uređivanje od Vaki : 16.04.2014. at 22:27
ili klikneš na "Forum" u traci gdje piše Forum i Portal (i Dobrodošli, MARY78) pa će ti se otvoriti početna stranica foruma
ili odmah ispod: Forum > Potpomognuta oplodnja > Potpomognuta oplodnja > Potpomognuta oplodnja po klinikama > Potpomognuta na VUK VRHOVCU - sve su ti linkovi na grane foruma, od najopćenitijeg do same teme na kojoj se trenutno nalaziš (ona jedina nije link, jer što će ti, kad na njoj već jesi)
mogućnosti su brojne...![]()
Pitanje jedno...jel na uputnicama za preglede mora pisati da se upućuje u Vuk Vrhovec ili KB Merkur s obzirom da su se spojili, a ne mogu se sjetiti sta mi je pisao gin na prvoj? A buni me sto mi na povijesti bolesti piše KB Merkur?
Hvala!
KB Merkur, iako meni nikad ne pisu ime klinike, nego samo - humana reprodukcija.
jel neciji muz nedavno bio kod dr. perosa na kontroli u sklopu koje je radjen sgram? koliko ste cekale nalaz postom?
Nalaz se ceka cca tri tjedna al koji put treba nazvat i provjerit jer nama jednom nije stigao
hvala draga!
A meni je napisao kB Merkur tako da ce valjda biti dobro....i od hrpe hormona koje moram vaditi, zaboravio mi je navesti neki T hormon koji su mi nabrojali u povijesti bolesti, a ne znam jel toliko bitan da mi gin ispravi uputnicu i ne znam jel se uopće smije uputnica ispravljati. Stalno neka pitanja imam![]()
Bubekice kako je prosao pregled kod dr. Perosa? Vidim da je ponovljen s-gram. Da li je rekao, preporucio nesto novo?
napisala sam na odbrojavanje. jucer je mm napravio sgram, ako bude dobar onda je uzork onog pomora bila povisena temperatura 2 tjedna prije punkcije, ako bude los, ponavljamo u 6mj. dr. a. je muz narucio urologu na uzv iduci tjedan jer on ima malo drugacije teorije - njemu se ne svidja stalno setanje sgrama od loseg do ocajnog, a pogotovo ovaj pad, zeli eliminirati sve sto se uzv eliminirati da.
Nakon svih ovih godina uzaludnog pokušavanja i naziva "idopati" najsvježiji hormonski nalazi kažu da mi je rezerva jajnih stanica totalna koma...Neznam da li bih vrištala urlala ili koga proklinjala..sebe..vrijeme ili nešto treće...
Uglavnom sljedeći ciklus doći s uputnicom za IVF/ICSI..naravno i ovdje već gore spominjane tetraborat vag...
Nadam se čudu....