Pozdrav svima, nova sam ovdje, ali vec neko vrijeme pratim raspravu i ovdje i na jos nekim forumima
Naime, mi se trudimo nesto malo vise od godinu dana ostati trudni, i samoinicijativno smo i obavili pretrage, otisli po nekoliko misljenja i konacno se odlucili ici na V.V.
Odradili smo u medjuvremenu folikulometriju - ovulacija je dokazana, hsg- jajnici i jajovodi prohodni, brisevi na klamidiju, ureoplazmu...- uredni, jedino je suprugu nalaz spermiograma na granici li- la, i ne desava se eto nista, a sto bi mi zelilii tako ja prosli mjesec udjem na forum, nadjem broj od V.V. i idem probati nazvati, i javi mi se odmah sestra i naruci me za ravno tjedan dana, negdje iza 10 da dodjem i da cekamo, i kaze da donesem sve nalaze koje imam, uputnicu za pregled, i uputnicu za supruga za spermiogram jer koliko sam ja shvatila, nalaz spermiograma ne priznaju niciji nego svoj. Mi smo dosli nesto prije 10, suprug je odmah svoju pretragu obavio i sa mnom ceka. Dr. Alebic je dosao oko 10 i uzimao pacijentice koje su bile u sali, tako mi je rekla sestra, a onda tek nas. Ja sam dosla na red oko 11:30, dr je uzeo i priznao apsolutno sve moje nalaze, pregledao me, i tada je vec stigao i nalaz supruga, tada nam je rekao da ce s nama na inseminaciju i da nemamo sto brinuti, te neka dodjem sljedeci ciklus izvaditi hormone. To je bilo poc. 12. mj, dosla sam u 8., izvadila krv, nisam izasla van vec me je dr. zvao svoju ordinaciju, i rekao da jos ponovim nalaze krvne grupe, rh faktora i da se javim 14.1. za dogovor za postupak. Eto to je nekako moje iskustvo, koje je pozitivno, dakle bez ikakve veze, sasvim normalno i relativno brzo sam dosla na red. Sestre su bile jako ljubazne. Dr. je prvi puta s nama razgovarao sigurno 45 minuta, drugi put nije imao vremena, ali ja to razumijem, pa nas ima more, ja sam to tek sada vidjela. Mislim da sam u sigurnim rukama, i nekako se ne bojim sta ce biti dalje.