Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sladja01 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima...prosle godine smo krenuli u mpo na Sv. Duh i odradili Aih i ivf (trebalo je biti aih,ali zbog previse folikula je dr.prebacio na ivf) i sada cu opet ponovno na aih i sve to samo sa klomifenima...na listi za lijekove na SD cu doci na red tek negdje pred kraj godine jer je velika guzva pa me zanima mogu li ja u meduvremenu, ako ne dode do trudnoce, dok cekam te lijekove na SD doci na pregled na Vuk V. i kod njih mozda dobit ranije neke lijekove,inekcije...i obaviti jedan od postupaka uz stimulaciju... ako mi netko moze reci koliko se kod njih ceka od prvog pregleda do nekog postupka ? Hvala

ja bih rekla da možeš tražiti termin na Vuk Vrhovcu i ići kod njih u postupak, ali nemoj pričati da si i dalje pacijentica S. Duha, ne bi bilo zgodno

Ali čekaj, ti čekaš na klomifene do kraja godine na S. Duhu? od te bih bolnice bježala glavom bez obzira, klomifen je jeftin lijek, ako na njega i AIH čekaš godinu dana, jao vama na S. Duhu, samo odi u drugu kliniku a mislim da ti je Vuk Vrhovec dobar odabir.

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih rekla da možeš tražiti termin na Vuk Vrhovcu i ići kod njih u postupak, ali nemoj pričati da si i dalje pacijentica S. Duha, ne bi bilo zgodno

Ali čekaj, ti čekaš na klomifene do kraja godine na S. Duhu? od te bih bolnice bježala glavom bez obzira, klomifen je jeftin lijek, ako na njega i AIH čekaš godinu dana, jao vama na S. Duhu, samo odi u drugu kliniku a mislim da ti je Vuk Vrhovec dobar odabir.
    Hvala na odgovoru, ali mozda sam se krivo izjasnila...ne cekam na klomifene, za njih dobijem od svog gin recept bez problema, i na aih ne cekam, to se lako dode na red, moram cekati na stimulirani ivf jer su me stavili na listu za inekcije i te neke bolje lijekove ako dobro kuzim jer nisam jos sve pohvatala vezano za te postupke i stimulacije. zato sam mozda mislila probati na VV otici ako se tamo dode prije na red za npr.menopure ili gonale ili neke slicne lijekove.
    Posljednje uređivanje od sladja01 : 15.01.2014. at 21:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •