Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Priprema samo ovisi o tome koliko dugo vam treba da skupite nalaze. Obzirom da imate hormone i spermiogram s VV, pretpostavljam da cete morati napraviti markere na hiv, hepatitis, sifilis i krvne grupe, eventualno ako ces ici na inseminaciju onda prohodnost jajovoda (hsg). Sve ce ti reci doktorica na pregledu. Kad skupite nalaze opet se narucujes 1. dan ciklusa i dolazis 3. dan. Sretno i dobrodosla!
    Koje su vam dijagnoze?

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Jos nista neznam jer kad sam nalazze nosila svom ginekologu on je rekao da spermiogram nije bas najbolji kao ni moji hormoni i rekao je da on tu vise nista nemoze i dao uputnicu kao da se javimo specijalisti za humanu da vide nalaze pa da kazu misljenje tak da nista nezna.. :/
    znaci ide dosta brzo netreba se dugo cekat za prvi postupak!?
    a neznam ni dali to odmah moramo ic potpomognutom ili ima sanse ljekovima za moje hormone,jer prije 2 god.sam imala spontani i sad nikako o nemogu ostat trudna,nije mi jasno kako sam tad ostala trudna ako je spermiogram los!?
    Ja imam dosta povisen slob.testosteron,isto i drugi testosteron mi je povisen, te malo prolaktin,dhea-s,fai a estradiol mi malo snizen..?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •