Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Drage cure,

imam jedno pitanje, također sam nova u IVF vodama, nakon 4 nesupjele inseminacije 3.12. sam narucena kod dr. Alebica na prve konzultacije. Zanima me uključuje li to i pregled ili se samo razgovara sa doktorom? Sestra je rekla da dodjem izmedju 10-11 h sati posto moramo putovati neka 3 ipol sata do bolnice. Također je rekla, da suprug dodje sa mnom taj dan s uputnicom za spermiogram. Sad me zanima do kad se uzimaju uzorci za spermiogram na VV, bojim se da ne zakasnimo ako dodjemo u 10-11 pa da ne ispadne da je muž bezveze isao i uzimao slobodno. Hvala!

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Mari ja sam 6.12 takoder prvi put narucena ali kod doktorice i kad sam zvala rekli su i pregled jer me narucila 10dc vjerovatno s razlogom,takoder eu mi rekli da doden izmedu 10-11...a sto se tice spermiograma suprug ga je radio ranije isto kod njih pa nemora doci samnom samo ja moram ponjet nalaz..al kad je isao na spermiogram isao je u 9 sad neznam do koliko tocno se daje uzorak ali mislim da do 10 morate predat uputnicu na 2 kata na salteru jer sam procitala da pise primanje uputnica do 10 i kad preda vrlo brz ce doc na red sto se tice davanja krvi i uzimanje uzoraka za spermiogram to ide skroz brzo za 15 min.mi smo bili gotovi..tako da ako dodete prije 10 neces pogrijesiti,a mozes ih i nazvat pa pitati..

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hvala TinaH Mozda se i upznamo i popricamo dok dodjemo na red... nadam se da necemo dugo cekati!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •