Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jel itko na vuku imao FET u kojem se ciljala prirodna ovulacija, odnosno pratio rast folikula? vecina FET-ova za koje znam su kod PCOS-a, redom anovulatornih, zanimaju me cure koje prirodno imaju ovulaciju.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    jel itko na vuku imao FET u kojem se ciljala prirodna ovulacija, odnosno pratio rast folikula? vecina FET-ova za koje znam su kod PCOS-a, redom anovulatornih, zanimaju me cure koje prirodno imaju ovulaciju.
    Ako bude srece ,ja cu uskoro znati odgovor

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imala FET 07/2009, pratio se rast mog prirodnog folikula, ne sjećam se koji dc mi dr dao štopericu, i sutradan čini mi se ispunktirao moj prirodni folikul i nakon punkcije 5-ti dan vratio embrije ( tada sam imala blastice smrznute). Malo mi bilo čudno da je punkcija bila sutradan nakon štoprice, ali štopericu mi dao oko 10 sati nakon folikulometrije, a ne navečer...pa valjda zato sutradan punkcija...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •