vjerojatno je rijec o pretragama - markerima na hepatitis, hiv i sifilis, a ne o krvnom grupi i rh faktoru. nalaz krvne grupe i rh faktora vrijedi zauvijek, dok se markeri ponavljaju svake 2 godine.
zodijak drago mi je da je tvoje iskustvo pozitivno, lijepo je citati da su se stvari na VV ubrzale.
Ne upadas, pa i je predvidjen topic da raspravljamo, mislim da to ima veze sa antihiv i tim stvarima vise...hvala i ja svima Vama zelim srecu. E da, sjetih se bolnih punkcija, naime o tome sam raspravljala sa dr. Lucingerrom i to sto je on meni rekao ima smisla; naime, rekao je ako cijelo vrijeme hranimo hormonima folikule i pospjesujemo na taj nacin sam postupak oplodnje, da potpuna anestezija jednostavno kod punktiranja uspori cijeli proces jer anestezija uspava mozak, i da su rezultati daleko losiji sa anestezijom.
Vuk Vrhovec i privatna ordinacija dr Lučingera jedine su u HR, a valjda i u Europi, koje ne nude mogućnost odgovarajuće anestezije prilikom malog kirurškog zahvata koji se zove aspiracija folikula.
Više puta smo čuli smiješne i na nikakvim dokazima utemeljene tvrdnje dr Lučingera o razlozima zbog kojih ne nudi mogućnost anestezije, ali budući da smo sada na temi VV, zanima me kakvo objašnjenje za aspiraciju "na živo" imaju liječnici sa VV?
Kakva objašnjenja vam daju kad pitate za mogućnost anestezije?
Budući da smo na temi VV,
Posljednje uređivanje od Inesz : 18.12.2013. at 10:20