Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Problem je i samo anesteziranje, odnosno popratne pojave i komplikacije koje mogu nastati zbog anesteziološkog postupka. Najčešći anestetik za kratkotrajnu opću anesteziju pri aspiraciji oocota je propofol, a njegova primjena se vrši u odgovarajuće opremljenim odjelima koji imaju na raspolaganju pomagala za održavanje prohodnosti dišnih putova, uređaje za umjetnu ventilaciju i uređaje za oživljavanje koji su odmah i stalno dostupni. Mislim da Vuk nema takvu infrastrukturu na raspolaganju.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj ljube prvotno napisa Vidi poruku
    Problem je i samo anesteziranje, odnosno popratne pojave i komplikacije koje mogu nastati zbog anesteziološkog postupka. Najčešći anestetik za kratkotrajnu opću anesteziju pri aspiraciji oocota je propofol, a njegova primjena se vrši u odgovarajuće opremljenim odjelima koji imaju na raspolaganju pomagala za održavanje prohodnosti dišnih putova, uređaje za umjetnu ventilaciju i uređaje za oživljavanje koji su odmah i stalno dostupni. Mislim da Vuk nema takvu infrastrukturu na raspolaganju.
    Vidiš ovo mi nije palo na pamet, nekako sam podrazumijevala da svaka sala to ima Onda je to puno veći problem nego gdje će se punktirane pacijentice poleći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •