zdravka vv pocinje s radom 13.1. na 1dc. zoves kako bi se narucila. ako je sve u redu s nalazima i na uzv (pregledat ce te 3dc), krenut cete u postupak (naknadno ces im donijeti uputnicu). briseve i papa vrijede godinu dana, ako su bili uredni.
zdravka vv pocinje s radom 13.1. na 1dc. zoves kako bi se narucila. ako je sve u redu s nalazima i na uzv (pregledat ce te 3dc), krenut cete u postupak (naknadno ces im donijeti uputnicu). briseve i papa vrijede godinu dana, ako su bili uredni.
Malo kasno sam ovo registrirala ali više ne vrijedi ovo boldano. Po novom (info iz 11 mj) ne može se u postupak bez ispravne uputnice a naknadno može obratno: donijeti uputnicu za pregled ako se ipak ne ide u postupak. Ja sam došla s obje za svaki slučaj (imam OK gina haj se tiče uputnica)!
Za prvi pregled trebaš A1 uputnicu s naznakom za pregled(iznad ti dr.napiše uputnu dijagnozu),ništa posebno..a TM A3 za spermiogram .Neće te vratiti,ja sam za MM naknadno slala poštom jer je dr.krivo napisao šifru.Ti dobivaš uputnicu od ginekologa,a TM od liječnika opće....A bolnica je KB Merkur-humana reprodukcija ne VV..takvu sam ja uputnicu imala i sve ok..poz