Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zdravka vv pocinje s radom 13.1. na 1dc. zoves kako bi se narucila. ako je sve u redu s nalazima i na uzv (pregledat ce te 3dc), krenut cete u postupak (naknadno ces im donijeti uputnicu). briseve i papa vrijede godinu dana, ako su bili uredni.

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    zdravka vv pocinje s radom 13.1. na 1dc. zoves kako bi se narucila. ako je sve u redu s nalazima i na uzv (pregledat ce te 3dc), krenut cete u postupak (naknadno ces im donijeti uputnicu). briseve i papa vrijede godinu dana, ako su bili uredni.
    Malo kasno sam ovo registrirala ali više ne vrijedi ovo boldano. Po novom (info iz 11 mj) ne može se u postupak bez ispravne uputnice a naknadno može obratno: donijeti uputnicu za pregled ako se ipak ne ide u postupak. Ja sam došla s obje za svaki slučaj (imam OK gina haj se tiče uputnica)!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Malo kasno sam ovo registrirala ali više ne vrijedi ovo boldano. Po novom (info iz 11 mj) ne može se u postupak bez ispravne uputnice a naknadno može obratno: donijeti uputnicu za pregled ako se ipak ne ide u postupak. Ja sam došla s obje za svaki slučaj (imam OK gina haj se tiče uputnica)!
    Molim za pomoć!
    Da li na uputnici mojoj za prvi pregled treba biti kakva posebna oznaka ili slično, odnosno šta triba pisati na upunici za prvi pregled za mene i mm za spermiogram, da me ne vrate zbog uputnice jer smo 300 km od Zg.?
    Zahvaljujem

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Za prvi pregled trebaš A1 uputnicu s naznakom za pregled(iznad ti dr.napiše uputnu dijagnozu),ništa posebno..a TM A3 za spermiogram .Neće te vratiti,ja sam za MM naknadno slala poštom jer je dr.krivo napisao šifru.Ti dobivaš uputnicu od ginekologa,a TM od liječnika opće....A bolnica je KB Merkur-humana reprodukcija ne VV..takvu sam ja uputnicu imala i sve ok..poz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •