Citiraj sladja01 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav svima...prosle godine smo krenuli u mpo na Sv. Duh i odradili Aih i ivf (trebalo je biti aih,ali zbog previse folikula je dr.prebacio na ivf) i sada cu opet ponovno na aih i sve to samo sa klomifenima...na listi za lijekove na SD cu doci na red tek negdje pred kraj godine jer je velika guzva pa me zanima mogu li ja u meduvremenu, ako ne dode do trudnoce, dok cekam te lijekove na SD doci na pregled na Vuk V. i kod njih mozda dobit ranije neke lijekove,inekcije...i obaviti jedan od postupaka uz stimulaciju... ako mi netko moze reci koliko se kod njih ceka od prvog pregleda do nekog postupka ? Hvala

ja bih rekla da možeš tražiti termin na Vuk Vrhovcu i ići kod njih u postupak, ali nemoj pričati da si i dalje pacijentica S. Duha, ne bi bilo zgodno

Ali čekaj, ti čekaš na klomifene do kraja godine na S. Duhu? od te bih bolnice bježala glavom bez obzira, klomifen je jeftin lijek, ako na njega i AIH čekaš godinu dana, jao vama na S. Duhu, samo odi u drugu kliniku a mislim da ti je Vuk Vrhovec dobar odabir.