Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj nada0007 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje evo i mene da vam se pridružim...
    Ovako je kod mene..21.01. bili u VV na konzultaciji sa liječnikom i sada vadim sve potrebne nalaze...
    Za sada su mi stigli mikrobiološki nalaz koji kaže enterococcus faecalis, sve vrijednosti su označene slovom S (osjetljivo)
    E sad pomagajte, dali je neka imala takav nalaz i dali mi to može odgoditi postupak
    To ti je obična crijevna bakterija koja se kod tebe patološki umnožila,no ovisno o njenoj količini dobiti ćeš antibiotik.Liječenje ne traje dugo tako da vjerujem da ti to neće nešto posebno odgađati postupak...

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Htjela bih provjeriti,ako sam dobro shvatila sestru;ako mi 1.dc pada u petak,zovem i dolazim u subotu,a ako je subota bez najave se pojavim u ponedjeljak?I još jedno pitanjce ako moram uzimati fragmin odmah nakon transfera(ako dođe do njega) da li ste morale preležati prvih par dana u bolnici?
    Hvala..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj philipa prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela bih provjeriti,ako sam dobro shvatila sestru;ako mi 1.dc pada u petak,zovem i dolazim u subotu,a ako je subota bez najave se pojavim u ponedjeljak?I još jedno pitanjce ako moram uzimati fragmin odmah nakon transfera(ako dođe do njega) da li ste morale preležati prvih par dana u bolnici?
    Hvala..
    tako je, ako dobijes u petak poslije njihovog radnog vremena, takodjer dolazis u subotu (ja se uvijek pojavim oko 8 reda radi pa cekam).
    za fragmin ne znam, ali mislim da se ne lezi u bolnici.

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

To ti je obična crijevna bakterija koja se kod tebe patološki umnožila,no ovisno o njenoj količini dobiti ćeš antibiotik.Liječenje ne traje dugo tako da vjerujem da ti to neće nešto posebno odgađati postupak...
    Sve zavisi o tome u kojoj se količini umnožila,i mislim da će ti terapiju dobiti i TM.Ja sam je imala i terapija je trajala desetak dana...nije se ponavljala...

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

bit će da sam i ja pehist..bila danas kod svoje doktorice i ona kaže da to nije ništa strašno i moram piti 8 dana amokcilin..bez ponavljanja nalaza..ali vidjet ćemo šta će reći dr.A.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

stvar je u tome da je ta crijevna bakterija presla tamo gdje ne pripada - u rodnicu i tamo uzrokuje probleme.
    nada na tvom mjestu ne bih pristala na postupak s necistim brisevima (a iskreno mislim da te nece ni pustiti), postoji opasnost od prijenosa bakterije u maternicu i trbusnu supljinu prilikom punkcije i transfera.

znaci: antibiotik, pauza, ponovljeni brisevi i ako su cisti - onda postupak.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 28.01.2014. at 21:22

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    stvar je u tome da je ta crijevna bakterija presla tamo gdje ne pripada - u rodnicu i tamo uzrokuje probleme.
    nada na tvom mjestu ne bih pristala na postupak s necistim brisevima (a iskreno mislim da te nece ni pustiti), postoji opasnost od prijenosa bakterije u maternicu i trbusnu supljinu prilikom punkcije i transfera.

znaci: antibiotik, pauza, ponovljeni brisevi i ako su cisti - onda postupak.
    samo kad bih ja imala snage odbiti dr. kad kaže da može i ovako..ali nadam se da će do tada bakterija otići..naručena sam oko 10.02.
    šta je najbitnije nisam nikada imala nekakve bakterije i sada se pojave, a od čega sam je dobila da mi je znati...
    http://forum.roda.hr/images/smilies/sad.gif

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj nada0007 prvotno napisa Vidi poruku
    samo kad bih ja imala snage odbiti dr. kad kaže da može i ovako..ali nadam se da će do tada bakterija otići..naručena sam oko 10.02.
    šta je najbitnije nisam nikada imala nekakve bakterije i sada se pojave, a od čega sam je dobila da mi je znati...
    http://forum.roda.hr/images/smilies/sad.gif
    Tvoj prim.ginekolog ti nijue htio dati terapiju ili su ti na VV rekli da ne treba? Do tada imaš još desetak dana,meni je to bilo dovoljno za liječenje..tu bakteriju možeš prenijeti preko wc papira brisanjem ,iz d.crijava gdje ta bakterija NORMALNO obitava...inače ne pravi velike probleme,ali u trudnoći može..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •