Htjela bih provjeriti,ako sam dobro shvatila sestru;ako mi 1.dc pada u petak,zovem i dolazim u subotu,a ako je subota bez najave se pojavim u ponedjeljak?I još jedno pitanjce ako moram uzimati fragmin odmah nakon transfera(ako dođe do njega) da li ste morale preležati prvih par dana u bolnici?
Hvala..
bit će da sam i ja pehist..bila danas kod svoje doktorice i ona kaže da to nije ništa strašno i moram piti 8 dana amokcilin..bez ponavljanja nalaza..ali vidjet ćemo šta će reći dr.A.
stvar je u tome da je ta crijevna bakterija presla tamo gdje ne pripada - u rodnicu i tamo uzrokuje probleme.
nada na tvom mjestu ne bih pristala na postupak s necistim brisevima (a iskreno mislim da te nece ni pustiti), postoji opasnost od prijenosa bakterije u maternicu i trbusnu supljinu prilikom punkcije i transfera.
znaci: antibiotik, pauza, ponovljeni brisevi i ako su cisti - onda postupak.
Posljednje uređivanje od bubekica : 28.01.2014. at 21:22
samo kad bih ja imala snage odbiti dr. kad kaže da može i ovako..ali nadam se da će do tada bakterija otići..naručena sam oko 10.02.
šta je najbitnije nisam nikada imala nekakve bakterije i sada se pojave, a od čega sam je dobila da mi je znati...
http://forum.roda.hr/images/smilies/sad.gif
Tvoj prim.ginekolog ti nijue htio dati terapiju ili su ti na VV rekli da ne treba? Do tada imaš još desetak dana,meni je to bilo dovoljno za liječenje..tu bakteriju možeš prenijeti preko wc papira brisanjem ,iz d.crijava gdje ta bakterija NORMALNO obitava...inače ne pravi velike probleme,ali u trudnoći može..