Klara31, nećeš se ljutit, al ja moram regairat na ovu tvoju rečenicu:" puno vise kulture i strpljenja nego u St", ne znam što ti to znači, ali ja sam prošla i Cito i Firule, za oba mjesta imam samo riječi hvale od dr-a, med. sestara, biologa i ostalog osoblja. I Cito i Firule. Baš sam friško iz postupka na Firulama, tj. jučer mi je bio transfer i imam tako jedno lijepo iskustvo dolje sa Firula, a ljubaznost i uslužnost i su na visokom nivou. Tako da ne bi htjela da se za ST šalju neki negativni "signali" što se tiče potpog. oplodnje jer ljudi se trude i obavljaju svoj posao najbolje što mogu. Što sve sestra Z. na Firule pokriva, ta žena je zmaj, jedna jedina je sestra na humanoj, a uvijek osmijeh na licu, ljubazna i srdačna. Isto sve mislim i za Cito jer sam tamo imala 5 postupaka.
Znamo da svi mi imamo različita isustva i možda si ti imala i neko neugodno iskustvo sa nekim dr.u St-u i sl, al to ne znači da je tako generalno.
Klara želim ti uspjeh na VV-u za drugu bebu i nemoj zamjerit na ovom mom postu, ali mislim da sam realna i da u St-u nema nikave nekulture i neljubaznosti.