drage cure, jucer sam se vrtaila s VV, dobila sma terapiju 225 iu purgona, i jutros sma se prvi put piknula sama...s ad se brinem jesam li se ubola preblizu pupka( neka 2 cm od puka odmah sa strane) i jel se to primilo...uglavnom u petak i u subotu (6 i 7) dan ciklusa moram ponovno doci na ultrazvuk da vidi dr jel treba promijeniti/ prilagoditi terapiju... ja sam i jucer bila u panici, zeludac me je zabolio nogom kad sam korocila u čekaonicu. Dr mi je ponovio 3 puta da moram u labaratorij, al ja ga nekako nisam čula... pa me je onak uhvatio za ramena stisnuo par puta, i doslovno slovkao labaratorij i izveo me iz 'kancelarije'... to me malo ohrabrilomeđutim kad sam vidila ove cure sto su se vratile s punkcije, srce mi se opet spustilo u pete... mislim da cu s petka na sub ostati u zg, pa ak je netko gore ja sam slobodna za kavu
svima puno srece u postupcima i nadam se da ćemo ostvariti naše želje u pogledu trudnoca...
![]()

međutim kad sam vidila ove cure sto su se vratile s punkcije, srce mi se opet spustilo u pete... mislim da cu s petka na sub ostati u zg, pa ak je netko gore ja sam slobodna za kavu