-
Evo da vam napisem svoje dojmove o prvoj posjeti vv...
Što se parkinga tiče, zaista je grozno, ali nakon vozikanja oko bolnice, na kraju smo otisli u podzemnu na Kvatriću i tako ćemo i ubuduće jer lako tih par min prošetamo.
Sestre su predrage, muž obavio sg...za sat vremena došla i ja na red kod dr.Alebića...čovijek je za 10+++.... i iako sam i na Sv.Duhu bila zadovoljna, iako bez rezultata, tu su me svi na prvu totalno očarali jer imaju skroz neki drugačiji pristup problemu. Radio mi je uzv, ali s obzirm da sam u siječnju bila na klomifenima, nije mogao vidjeti pravo stanje jajnika i sve toga, ali kao sve ok. A što se muža tiče, komentar na nalaz je bio da smo mi svakako kandidat za vantjelesnu, ivf, po njemu čak možda i za icsi...na to sam ja rekla kako su nam na sd stalno govorili da je nalaz ok iako po svim vrijednostima nama se nije činio baš predobar, ali kao oni bolje znaju...ali kao,kaže dr.da ne mora biti da je bio tako loš, a isto tako, možda će idući biti bolji. Tako da, idući ciklus moram napraviti papu,briseve i kada dobijem nalaze zvati ih 1dc i doći vaditi hormone i na pregled, a mm ponovno na sg...pa ćemo vidjeti šta dalje.
Posljednje uređivanje od sladja01 : 24.02.2014. at 11:04
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma