Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Drage cure, evo ja vas već duže čitam pa sam od silnih muka, strahova i pitanja ipak odlučila pridružiti vam se.
    Zapravo, mislim da sam već doktorirala postupke i pomalo sam i umorna i sve više zbunjena. Mene zapravo muči pravi odabir mpo stručnjaka. Naime, krenuli smo na VV na moju inicijativu zato što sam čula kako je najbolja klinika i stručnjaci koji rade na socijalno, onda sam čula da to nikako više nije tako od kako je dr. L otišao i da je VV zadnja opcija. O sadašnjem doktoru također sam čula sve najbolje, drag, obziran, pažljiv.... ja na želost nisam dobila takav dojam, ostavljam mogučnost da je to zbog količine mog straha i stresa. Međutim, ja uopče ne znam svoje nalaze, on ne komentira, to samo stiže njemu, predamnom ne gleda, pa se nadam da čita prije nego me pozove. Jednom smo čak imali i okršaj, ali dobro ja opet pripisujem svojoj napetosti...Međutim, obzirom da je problem kod mm nije mi jasno zasto njega nije poslao na apsolutno nikakve pretrage, dakle koncentracija je na meni i naglasak da se spermiogram ne moze popraviti?! Samoinicijativno je mm napravio neke pretrage i otkrili smo ureaplazmu u ejakulatu, dakle sami. Ja ne tvrdim da to ima veze sa spermiogramom, ali sam dosta čitala da ima i da je opasno u trudnoći.
    Muči me i to što nemaju anesteziologa i malo mi je to nehumani način, ali da naglasim nije bitno, zapravo je, ali nije presudno kakav je prema meni dr, bitnije mi je da je stručnjak, nije mi bitna ni boli toliko (uzasno me strah), ali prezivjeti cu...ali me brinu ovi detalji. Nekako mi se sad ne da mjenjati kliniku, a i iz nekog neobjašnjivog razloga, iako sa par, ne baš ugodnih iskustava imam potrebu ostati na VV...Slijedeči mjesec trebam u postupak, nitko mi ništa ne govori, nema nikakvih objašnjenja, da li to tako ide, možda ja puno informacija tražim?! Zanimaju me vaša iskustva, barem ukratko, obzirom sam još danas pročitala kako VV više nije opcija, što me užasno zbunilo

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

evo mene opet na ovoj temi
    9/2011 sam imala prvi stimulirani ivf i dobila 18 js od kojih je 9 bilo zrelo. dvije su oplodili i jedna od njih upravo trckara oko mene i ce za 4 dana ce imati 20 mjeseci. druge su odmrznuli u petak i samo jedna je prezivjela i oplodila se i danas sam ju dobila nazad znam da tesko da cu imati toliko srece da mi opet prvi postupak bude dobitni, ali optimisticna sam

saljem vibrice svima koji su u postupku, a posebno Strasnoj jer smo u isto vrijeme isle u prvi postupak... nadam se da ce ti se sreca uskoro osmjehnuti

mjestopodsuncem, ja sam od 4/2011 na vv i tada se pricalo jako lose o njima, da su neiskusni, losi... pogotovo o doktorici. ali ja sam unatoc tome njih odabrala i eto nisam nikad pozalila. istina, doktor nije bas rjecit, ali sve ga mozes pitati i dobit ces odgovor. i zaista smatram da je dobar i da dobro radi svoj posao. ali takodjer smatram da je u svemu ovome jako bitan optimizam i ako ti sa toliko sumnje u kliniku i u doktore kreces u to, mozda je bolje da promjenis kliniku.

sto se ureaplazme tice... jesu tvoji brisevi cisti? i mi smo imali los sp, ali je mm sve napravilo prije dolaska na vv (sp, briseve, pregled androloga) pa je dr A nije trazio da ponovi samo spermiogram kod njih... sretno sto god da odlucis!

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Mjestopodsuncem prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, evo ja vas već duže čitam pa sam od silnih muka, strahova i pitanja ipak odlučila pridružiti vam se.
    Zapravo, mislim da sam već doktorirala postupke i pomalo sam i umorna i sve više zbunjena. Mene zapravo muči pravi odabir mpo stručnjaka. Naime, krenuli smo na VV na moju inicijativu zato što sam čula kako je najbolja klinika i stručnjaci koji rade na socijalno, onda sam čula da to nikako više nije tako od kako je dr. L otišao i da je VV zadnja opcija. O sadašnjem doktoru također sam čula sve najbolje, drag, obziran, pažljiv.... ja na želost nisam dobila takav dojam, ostavljam mogučnost da je to zbog količine mog straha i stresa. Međutim, ja uopče ne znam svoje nalaze, on ne komentira, to samo stiže njemu, predamnom ne gleda, pa se nadam da čita prije nego me pozove. Jednom smo čak imali i okršaj, ali dobro ja opet pripisujem svojoj napetosti...Međutim, obzirom da je problem kod mm nije mi jasno zasto njega nije poslao na apsolutno nikakve pretrage, dakle koncentracija je na meni i naglasak da se spermiogram ne moze popraviti?! Samoinicijativno je mm napravio neke pretrage i otkrili smo ureaplazmu u ejakulatu, dakle sami. Ja ne tvrdim da to ima veze sa spermiogramom, ali sam dosta čitala da ima i da je opasno u trudnoći.
    Muči me i to što nemaju anesteziologa i malo mi je to nehumani način, ali da naglasim nije bitno, zapravo je, ali nije presudno kakav je prema meni dr, bitnije mi je da je stručnjak, nije mi bitna ni boli toliko (uzasno me strah), ali prezivjeti cu...ali me brinu ovi detalji. Nekako mi se sad ne da mjenjati kliniku, a i iz nekog neobjašnjivog razloga, iako sa par, ne baš ugodnih iskustava imam potrebu ostati na VV...Slijedeči mjesec trebam u postupak, nitko mi ništa ne govori, nema nikakvih objašnjenja, da li to tako ide, možda ja puno informacija tražim?! Zanimaju me vaša iskustva, barem ukratko, obzirom sam još danas pročitala kako VV više nije opcija, što me užasno zbunilo
    Curke malo citam vasu raspravu i za oko mi zapeo jedan detalj a to je ureaplazma..ja sam naravno radila bris na nju i ostale briseve i nemam je i sad me zanima ako je meni bris uredan jer ju moze imati muz? on je samo radio bakteriologiju ejakulata i uredu je i radio je bris mokracne cijevi takoder uredu al nije radio bris na ureaplazmu i ostale jel ju moze imati ako ja nemam?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •