-
evo mene opet na ovoj temi 
9/2011 sam imala prvi stimulirani ivf i dobila 18 js od kojih je 9 bilo zrelo. dvije su oplodili i jedna od njih upravo trckara oko mene i ce za 4 dana ce imati 20 mjeseci. druge su odmrznuli u petak i samo jedna je prezivjela i oplodila se i danas sam ju dobila nazad
znam da tesko da cu imati toliko srece da mi opet prvi postupak bude dobitni, ali optimisticna sam 
saljem vibrice svima koji su u postupku, a posebno Strasnoj jer smo u isto vrijeme isle u prvi postupak... nadam se da ce ti se sreca uskoro osmjehnuti 
mjestopodsuncem, ja sam od 4/2011 na vv i tada se pricalo jako lose o njima, da su neiskusni, losi... pogotovo o doktorici. ali ja sam unatoc tome njih odabrala i eto nisam nikad pozalila. istina, doktor nije bas rjecit, ali sve ga mozes pitati i dobit ces odgovor. i zaista smatram da je dobar i da dobro radi svoj posao. ali takodjer smatram da je u svemu ovome jako bitan optimizam i ako ti sa toliko sumnje u kliniku i u doktore kreces u to, mozda je bolje da promjenis kliniku.
sto se ureaplazme tice... jesu tvoji brisevi cisti? i mi smo imali los sp, ali je mm sve napravilo prije dolaska na vv (sp, briseve, pregled androloga) pa je dr A nije trazio da ponovi samo spermiogram kod njih... sretno sto god da odlucis!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma