-
Ne ja svoje nalaze ne znam, to me i muci. Zapravo znam samo one koje sam ja donjela, ostalo sto sam radila na vv
nije mi pokazano receno niti ista...Prvi put je suprug radio spermiogram na vv i tada smo znali nalaz i pitali da nam daju
na sto su rekli da ne mozemo dobiti nalaz da je to njihov...njihov??? tada je suprug poludio i otisao kod, ja mislim predstavnika
koji je rekao da je razgovarao s doktorom i da je to primarni nalaz a da original stize na adresu kroz 10 dana?!
Nikakav nalaz nije stigao na adresu, niti postoji ikakav nalaz, vec kad je suprug ponovo dosao pitati nalaz onda mu je rekao da potpise potvrdu da ga je preuzeo, od tada su krenule i nesuglasice s dr... a ja sva splasena, ne znam koji mi je samo sam molila supruga da se ne svadja jel mi je bilo stresno...ali mi nije jasno zasto mi nitko nije pokazao nalaze, zasto ne mogu dobiti svoj, odnosno suprugov spermiogram?! taj odnos doktora pacijenta mi se bas ne svidja
Nemam li ja pravo na izbor lijecenja, pravo na informacije i konzultacije?! Ja sam pravnica i navikla sam se boriti za svoja prava i jako dobro ih znam, ali ovdje sam toliko splasena i blokirana da ne mogu mrdnuti, jer uz stres od postupka ovaka odnos mi jos vise radi stres...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma