Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Strasna...jos uvije se navikavam na cinjenicu da to nece ici prirodnim putem...
    Zazirem od stimulacije i hormona koje bi trebala uzimati i toga sto to radi organizmu i toga me uzasno strah,
    posljedica, pokusaja i pokusaja, uspona i padova...
    Moguce da bez razloga toliko zazirem, moguce da imam pogresan stav, to je ipak metoda koja ce pomoci da ostvarim zeljeno...moguce da cu promijeniti misljenje

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Mjestopodsuncem prvotno napisa Vidi poruku
    Strasna...jos uvije se navikavam na cinjenicu da to nece ici prirodnim putem...
    Zazirem od stimulacije i hormona koje bi trebala uzimati i toga sto to radi organizmu i toga me uzasno strah,
    posljedica, pokusaja i pokusaja, uspona i padova...
    Moguce da bez razloga toliko zazirem, moguce da imam pogresan stav, to je ipak metoda koja ce pomoci da ostvarim zeljeno...moguce da cu promijeniti misljenje
    I ja ti želim da se navikneš na tu činjenicu što prije. Zazirati od stimulacije i toga swega--- (ja se osobno nikad nisam zazirala swega toga, čak bi osobno ako je potrebno i više , puno puno više bi napravila-uzimala,pokušala.....samo da nam napokon uspije. U mpo smo vec 1g (2icsi/ivf, 1fet) (i sretna sam što nismo gubili vrijeme na aih)-i svaki neuspijeh boli (a na posljedice ne mislim). Također ima parova koje je i 5-10g bore s nepolodnošću i idu na postupke-vijeruj da ni oni ne zaziru, pa kao što ti je Strašna pisala Držim fige da što prije promjeniš mišljenje, odnosno stav...za tvoje dobro. Onda ćeš ti bit jača, odlučnija, i hrabrija :D Želim ti hrabrost,strpljenje,sreći i uspijeh što prije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •