Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

TinaH, ne bi smio imati ureaplazmu ako ti nemas.
    Ja sam pred 2 godine vadila briseve i sve je bilo ok. Prije godinu dana kad sam ih ponavljala, taman je i mm vidio neke promjene na glaviću penisa, i ispalo je da sam pozitivna na ureaplazmu. Oboje smo dobili terapiju i riješili je se. Ona je spolno prenosiva i ako ti je mm ima, nema šanse da te ne bi zarazio, osim ako koristite prezervative.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Anci272 prvotno napisa Vidi poruku
    TinaH, ne bi smio imati ureaplazmu ako ti nemas.
    Ja sam pred 2 godine vadila briseve i sve je bilo ok. Prije godinu dana kad sam ih ponavljala, taman je i mm vidio neke promjene na glaviću penisa, i ispalo je da sam pozitivna na ureaplazmu. Oboje smo dobili terapiju i riješili je se. Ona je spolno prenosiva i ako ti je mm ima, nema šanse da te ne bi zarazio, osim ako koristite prezervative.
    Hvala ti..ja sam radila briseve i nemam ju.znaci muz ni netreba radit briseve ako sam ja uredna!
    On je radio bakteriologiju ejakulata i bris mokracne cijevi i to mu je sve uredu..
    a ako te mogu pitati koje je promjene vidio,koji su simptomi? jesi ti imala kakve simptome?

Anci272 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti..ja sam radila briseve i nemam ju.znaci muz ni netreba radit briseve ako sam ja uredna!
    On je radio bakteriologiju ejakulata i bris mokracne cijevi i to mu je sve uredu..
    a ako te mogu pitati koje je promjene vidio,koji su simptomi? jesi ti imala kakve simptome?
    Ne treba ti muž raditi briseve ako su tebi čisti.
    Promjene su bile crvenilo na glaviću i neke bjelkaste naslage. Ja nisam imala nikakvih simptoma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •