-
Ehej mila, pa baš mi je žao što si tako prošla. Ja sam upozorena na sve moguće, ali nisam imala nekih većih tegoba. Ja sam zvala u petak, kako mi je i rečeno, i rekli su mi samo da se više oplodilo i da ce transfer bit u utorak i da ne moram dolazit u subotu. Oni to inace nece reć...samo kažu da se oplodilo "više"...čudim se da ti je i rekla konkretnu brojku (7).
Znaš i sama da sam ja odmah tražila da mi se vrati u istom ciklusu (zadnji put mi se kao primilo od "friških"), inače oni imaju običaj vraćat kad se malo to sve oporavi, pogotovo kad je tako puno jajnih stanica. Mi spadamo u rizičnu skupinu hiperstimulacije. Mene je doktorica dobro upozorila, čudim se da je doktor to samo tako, još pogotovo kad je i vidio kako ti je bilo na punkciji. Mi smo dugo poslije toga razgovarali s njom, i MM i ja i rekla nam je sve moguće što se može dogoditi u najgorem slučaju i što i kako postupiti, tako da sam dobro bila upoznata s možebitnim poslijedicama, ali hvala Bogu, ja sam super. Apsolutno ništa. Ono..osjetila sam bolove od punkcije...al prošlo je i to.
Znači, vidimo se u utorak?
Posljednje uređivanje od Strašna : 02.03.2014. at 22:27
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma