Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ehej mila, pa baš mi je žao što si tako prošla. Ja sam upozorena na sve moguće, ali nisam imala nekih većih tegoba. Ja sam zvala u petak, kako mi je i rečeno, i rekli su mi samo da se više oplodilo i da ce transfer bit u utorak i da ne moram dolazit u subotu. Oni to inace nece reć...samo kažu da se oplodilo "više"...čudim se da ti je i rekla konkretnu brojku (7).
    Znaš i sama da sam ja odmah tražila da mi se vrati u istom ciklusu (zadnji put mi se kao primilo od "friških"), inače oni imaju običaj vraćat kad se malo to sve oporavi, pogotovo kad je tako puno jajnih stanica. Mi spadamo u rizičnu skupinu hiperstimulacije. Mene je doktorica dobro upozorila, čudim se da je doktor to samo tako, još pogotovo kad je i vidio kako ti je bilo na punkciji. Mi smo dugo poslije toga razgovarali s njom, i MM i ja i rekla nam je sve moguće što se može dogoditi u najgorem slučaju i što i kako postupiti, tako da sam dobro bila upoznata s možebitnim poslijedicama, ali hvala Bogu, ja sam super. Apsolutno ništa. Ono..osjetila sam bolove od punkcije...al prošlo je i to.
    Znači, vidimo se u utorak?
    Posljednje uređivanje od Strašna : 02.03.2014. at 22:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •