Drage cure, evo ja vas već duže čitam pa sam od silnih muka, strahova i pitanja ipak odlučila pridružiti vam se.
Zapravo, mislim da sam već doktorirala postupke i pomalo sam i umorna i sve više zbunjena. Mene zapravo muči pravi odabir mpo stručnjaka. Naime, krenuli smo na VV na moju inicijativu zato što sam čula kako je najbolja klinika i stručnjaci koji rade na socijalno, onda sam čula da to nikako više nije tako od kako je dr. L otišao i da je VV zadnja opcija. O sadašnjem doktoru također sam čula sve najbolje, drag, obziran, pažljiv.... ja na želost nisam dobila takav dojam, ostavljam mogučnost da je to zbog količine mog straha i stresa. Međutim, ja uopče ne znam svoje nalaze, on ne komentira, to samo stiže njemu, predamnom ne gleda, pa se nadam da čita prije nego me pozove. Jednom smo čak imali i okršaj, ali dobro ja opet pripisujem svojoj napetosti...Međutim, obzirom da je problem kod mm nije mi jasno zasto njega nije poslao na apsolutno nikakve pretrage, dakle koncentracija je na meni i naglasak da se spermiogram ne moze popraviti?! Samoinicijativno je mm napravio neke pretrage i otkrili smo ureaplazmu u ejakulatu, dakle sami. Ja ne tvrdim da to ima veze sa spermiogramom, ali sam dosta čitala da ima i da je opasno u trudnoći.
Muči me i to što nemaju anesteziologa i malo mi je to nehumani način, ali da naglasim nije bitno, zapravo je, ali nije presudno kakav je prema meni dr, bitnije mi je da je stručnjak, nije mi bitna ni boli toliko (uzasno me strah)

, ali prezivjeti cu...ali me brinu ovi detalji. Nekako mi se sad ne da mjenjati kliniku, a i iz nekog neobjašnjivog razloga, iako sa par, ne baš ugodnih iskustava imam potrebu ostati na VV...Slijedeči mjesec trebam u postupak, nitko mi ništa ne govori, nema nikakvih objašnjenja, da li to tako ide, možda ja puno informacija tražim?! Zanimaju me vaša iskustva, barem ukratko, obzirom sam još danas pročitala kako VV više nije opcija, što me užasno zbunilo