mari80 prvotno napisa
drage cure, nako sad vec nekog vremena odlucila sam vam napisati moja iskustva. mozda ce nekom pomoci, mozda su subjektivna ali vi procijenite kako zelite. Bila sma stimulirana pruregonom 225iu i skoro svako drugi dan sam putovala 4 sata do bolnice i onda opet 4 sata nazad. Nisam to osjecala kao opterecenje, vec me radovalo da sam sto blize svome cilju. Prosli cetvrtak zajedno sa strasnom, i jos dvije cure bila sam na punkiciji. Imala sam 10 jajnih stanica i bol je bila grozna. Ne znam strasna kako si se ti drzala, al kad sam izasla iz one sale suze su same pocele teci, medjutim poslije toga sam dosla sebi ustala se i otputovala 4 sata autom doma (muz je vozio). Nitko me nije upozorio sto bi moglo ulsijediti niti sam to negdje procitala nazalost. tu noc sam imala nesnosljive bolove u stomaku svaki pokret me bolio. Znam da sam se ustala oko 3 noci doteturala do kupatila i onda se onsevijestila. Sjecam se samo kako sam udarila glavom od plocice. Sljedece jutro opet mucnina, vrtoglavica i tolika slabost da me me muz nije drzao ja bi se srusila.Zato drage moje cure oprez nakon punkcije. Sutra dan sam nazvala dr rekla da sam do te mjere lose da nema teoretske sanse da dodjem 1.3. kad smo se nas 5 cura s punkcije trebale pojavit u vv. Moje tijelo to nije moglo, a ne mogu vam opisat kolika mi je zelja za bebom, nisam mogla prst pomaket a kamoli sjest u auto u 3 noci i vozit se 4 sata za zg. Dr. mi je rekao da mirujem da pijem antibiotik i tekucinu i da nazovem biologicu. Ova mi je rekla da se od 10 j.s. oplodilo njih 7 i da dodjem utorak kad ne mogu u subotu. Htjela sam ovo iskustvo podijliti s vama na zalost mene je sve zateklo nespremnu, ni sanjat nisma mogla take bolove jer sam citala da ljudi poslij punkcije odsetaju i da ih nista ne boli poslije.. Radujem se transferu, radujem se da je i strasna sa mnom tamo, i da cemo dobit nadam se nase blastocistice. Ova biologica nije imala nikakav odgovor u petak, i cure su mi rekle da me je prozvala u subotu. Zato sve vi koje sto ovo prosle ne jednom vec vise puta imate moj duboki naklon, moje postovanje, i mislim da ljudi blage veze nemaju koliko je put mpo-a tezak i koliko se moramo boriti tj trpiti za nase bebice. Pusa svima. ja sam danas odlicno nemam bolova povremeno neka probadanja al sad su mi misli samo kako se razvijaju moji embriji.... sretno svima.