Sad ste se malo uspaničirale prije reda. Ak ne možete preći preko toga mjenjajte kliniku odmah!!
Prošla sam 5 punkcija na VV i još sam živa i vraćam se opet po još( šalim se) ..
Bolilo je!!! Jednom sam doktoru počela bježat po stolu a igla u menial preživila sam.. meni bi uglavnom bol bila trenutno jaka , pa još kojih pol sata i smiri se . Samo jednom sam se vratila kući i jako me počelo bolit i sjećam se da sam popila dva Voltarena i zaspala , kad sam se probudila bila sam ko nova.
Mene osobno više boli negativna beta , nego punkcija!!
I malo da se vratim na vaše dvojbe ( svi ih imamo) !! Ja sam si složila pozitivne i negativne strane VV ( naravno ne tražimo svi mi iste stvari od doktora, sestara , biloga i općenito od klinike) i odlučila ostati tj. opet se vrataiti po drugu bebu jer imam potpuno povjerenje u doktora.
Ak povjerenja nema i preko tehničkih uvjeta ne možete preći begajte dalje gdje će te naći ono što tražite!!

. Ak ne možete preći preko toga mjenjajte kliniku odmah!!
( šalim se) ..
al preživila sam.. meni bi uglavnom bol bila trenutno jaka , pa još kojih pol sata i smiri se . Samo jednom sam se vratila kući i jako me počelo bolit i sjećam se da sam popila dva Voltarena i zaspala , kad sam se probudila bila sam ko nova.