Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bravo šiškica dobro si sve rekla,jače boli negativna beta. Cure su se prestrašili,ja opet ponavljam mene dva puta nije boljelo a treči je, tako da je sve svaka punkcija za sebe.Ja prelazim preko sve boli i opet odlučujem za vv jer oni su moji stručnjaci...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Drage cure, čitam ovaj forum svaki dan jer ima dobrih informacija, ali baš ste se raspisale o boli, a to za nas koje se spremamo na prvi postupak ne djeluje stimulativno, jer da sam se manje bojala vjerovatno bi postupci bili iza mene, iako mislim da je individualno kao će tko podnijeti bol.
    Evo primjer iz mog iskustva: trebala sam napraviti pretragu HSG, nisam ni slutila što je to i kako pretraga izgleda, no čula sam iskustvo jedne cure koja je to prošla, kaže kako ju nije ništa boljelo i da nije strašno, i to me ohrabrilo,. Ali moje iskustvo nije bilo tako, užasno je boljelo. Bio je to rengenski HSG i najviše je boljelo prilikom ubrizgavanja tekučine, ali preživjela sam, nakon toga odležala sam par sati u bolnici, sjela u auto i dovezla se kući. Bila sam emocionalno jako povrijeđena, pitala se zašto je tako bilo, i mislim da doktor koji je ubrizgavao tu tekučinu ( kontrast radi rengena ) da nije takvom brzinom ubrizgao tekućinu, mislim da me nebi tako boljelo, ne znam valjda mu se žurilo. Tako i sada, ohrabrila me cura koja je na VV bila u postupcima i ostvarila trudnoću iz drugog pokušaja, a kako ću ja to podnijeti ne mogu znati, mogu se opet samo bojati, a znam da mi je strah najveći neprijatelj. Zato hrabrim sama sebe a naravno i sve vas i sretno svima

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj cvjet prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo šiškica dobro si sve rekla,jače boli negativna beta. Cure su se prestrašili,ja opet ponavljam mene dva puta nije boljelo a treči je, tako da je sve svaka punkcija za sebe.Ja prelazim preko sve boli i opet odlučujem za vv jer oni su moji stručnjaci...
    apsolutno se slažem s ovim..naravno da bi bilo bolje kad bi postojala ta anestezija da se olaksa curama jer nismo sve iste,ali iako je nema svi znamo da je to jedina klinika u kojoj nema nikakvih lista cekanja vec ubrzo nakon dolaska kreces i u postupak sto nije slucaj u drugim klinikama,a to mi je vazno jer i ovako nemogu docekati to malo cudo..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •