Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj artisan prvotno napisa Vidi poruku
    super, hvala ti...
    te pretrage se rade kod njih ili preko svog socijalca? koliko to traje otprilike sve?
    kod privatnika sam radila briseve... kod socijalca, krv u petrovoj... ne znam više kaj je još sve bilo, ali uglavnom sve preko socijalca
    Moje frisko iskustvo sa VV: prije mjesec dana bila na prvom pregledu sa nalazima briseva i pape (nalazi iz 1. mjeseca), mm tada obavio spermiogram. Tada dobili upute da oboje obavimo one pretrage u Petrovoj (hepatitis, hiv, krvnu grupu) i s nalazima se javim 1dc da me naruce na vadjenje hormona i pregled 3-5dc. Danas sam to obavila i dr kaze da zovem 1. dan iduceg ciklusa da me naruce za 3dc i ako sve bude ok odmah sam u postupku, krecem s pikanjem. U ova 3/4 tjedna do tad moramo skupit onu pravnu papirologiju koju oni zahtjevaju.

U mom slucaju od 1. posjeta klinici do postupka (ako sve bude ok i po planu) proci ce 2 mjeseca, mislim da je to jako brzo. Jos samo da bude uspjesno.

Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Ja sam isto nedavno bila na prvom pregledu i ovaj ciklus cu napraviti papu i briseve pa ponovno k njima vaditi hormone...i imam testove na hiv i hepatitis iz 11/2013...ali mi nitko nije spomenui da vadim krvni grupu pa me zanima jel se to baš mora i gdje se to vadi da si to riješim prije nego idem k njima? A ako dobro kuzim...ako je sve ok, u postupak se kreće ciklus iza onoga u kojem se vade hormoni?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •