Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mjesto pod suncem - zasto mislis da to pitanje treba biti upuceno doktoru i sestrama? Nije li to problem na "visoj instanci"?

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ne mislim ja da su doktori i sestre odgovorni za to, ali do njih dolazimo, s njima smo u kontaktu i njih pitamo, oni pristaju raditi u takvim uvjetima. Slazem se ja da je to problem na puno visoj instanci i treba doci do te instance, ali ja sam svejedno uputila pitanje doktoru zasto nema anestezije, kao sto meni stranke u uredu upute pitanje zasto je to kod nas tako i smatram da su isto oni ti koji se trebaju pobriniti da im pacijenti dobiju adekvatnu zdravstvenu skrb, osobito jedan voditelj odjela. Ili smatras da oni nemaju nikakve veze s tim?!

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Do kada rade na vv?
    dobila sam M i trebala bi u sub na 3dc gore.
    ima li smisla sada zvati?
    planiran je aih, kada mm treba ici samnom? osim na dan postupka, dali jos koji put treba doci radi dogovora sa doktorom?

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mislim da vise ne rade.. Probaj zvati, ako ti se ne jave, zovi ujutro i reci da si dobila poslije njihovog radnog vremena.. Tako sam ja i nije bilo problema.. MM jos nije upoznao doktora a u subotu je planiran aih ili punkcija i tek onda treba doci..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •