Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj TinaH prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila u 10 gore..guzva je i to bas bas guzva najvise od kako idem gore..ali sve kao i uvijek ide brzo uz ekstra ljubazne setre i doktore najbolji su..
    do sad sam vidjela takvih scenaraija gore da ću se samo nasmijat na ovo . Mogu samo reć pravilo za gore je da pravila nema.
    Bila sam u ponedjeljak gore , došla u 9:15 izašla u 14:45 , jedna cura je sirota došla oko 7:30 i izašla u 16:30 zadnja od doktora.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    do sad sam vidjela takvih scenaraija gore da ću se samo nasmijat na ovo . Mogu samo reć pravilo za gore je da pravila nema.
    Bila sam u ponedjeljak gore , došla u 9:15 izašla u 14:45 , jedna cura je sirota došla oko 7:30 i izašla u 16:30 zadnja od doktora.
    uh siskicaa zao mi je da si tako dugo cekala..ja sam do sad gore bila jedno 10 puta i svaki put od kad bih predala uputnicu nisam cekala duze od pola sata,jedino sto sam ja do sad imala samo preglede i vadenje krvi sad neznam kao je kad se ide na punkcije i transfere...al nisu doktori krivi guzva je ima nas puno nazalost,ali nemoze se rec bez obzira na guzvu doktori i sestre su stvarno ljubazni..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •