Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Prije mjesec dana kad mi je odgođen postupak zbog ciste mi je sestra (kod soc. ginekologa) rekla da si spremim uputnicu D1 za IVF/ISCI u fascikl da imam kad konačno krenem u postupak jer uputnica po novom vrijedi 6 mj.

e sad, jel to stvarno !!! nemam pojma !!! a moguće i da je jer na uputnici je bio datum 31.1. i vrijedila je 3.3. kad sam krenula u postupak.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Prije mjesec dana kad mi je odgođen postupak zbog ciste mi je sestra (kod soc. ginekologa) rekla da si spremim uputnicu D1 za IVF/ISCI u fascikl da imam kad konačno krenem u postupak jer uputnica po novom vrijedi 6 mj.

e sad, jel to stvarno !!! nemam pojma !!! a moguće i da je jer na uputnici je bio datum 31.1. i vrijedila je 3.3. kad sam krenula u postupak.
    a meni jucer socijalka drzala cijeli govor o tome dal sam sigurna kad cu dobit iducu M jer da uputnice vrijede 30 dana i da ne mogu vise mijenjat datume rucno.

malena ja procurim prije prestanka s terapijom pa ti nisam od pomoci.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 11.03.2014. at 13:51

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    a meni jucer socijalka drzala cijeli govor o tome dal sam sigurna kad cu dobit iducu M jer da uputnice vrijede 30 dana i da ne mogu vise mijenjat datume rucno.

malena ja procurim prije prestanka s terapijom pa ti nisam od pomoci.
    Uputnice vrijede 30 dana to je 100% sigurno i ne razumijem zašto ne može mijenjati datum,meni jučer opet promjenili,već par puta,uputnica mi iz 10.mjeseca i ništa mi nije rekla da je to problem.

TinaH avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku

isti slucaj i kod mene imala D1 i postupak odgoden zbog ciste i rekli su mi da im posaljem uputnicu za kontrolni pregled a ovu spremim za postupak kad cista pukne..hmmm sad sam zbunjena vrijedili ili ne!?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •