Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Aliki prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, markere možete vaditi i u Zavodu za javno zdravstvo "Andrija Štampar" bez ikakvog naručivanja, ako imate prigovor savjesti zbog muljaže
    hmm..a da to nekako uklopim sad kad idem..to mi svakao treba bez obzira na bolnicu, jel idu pod hzzo ili?

Aliki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj dana77 prvotno napisa Vidi poruku
    hmm..a da to nekako uklopim sad kad idem..to mi svakao treba bez obzira na bolnicu, jel idu pod hzzo ili?
    Da, samo je bitno da ginićka tebi, odnosno opća praksa tm-u, napiše medicinska biokemija na uputnicu (pitajte točno što treba pisati za Andriju Štampara), a ne transfuzijska medicina (Petrova).
    Lijepo dođete i izvadite (od pola 8 rade), nalazi su gotovi kad vam kažu na šalteru (dobijete broj za provjeriti), mislim da smo mi cca 2 tjedna čekali.

dana77 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Aliki prvotno napisa Vidi poruku
    Da, samo je bitno da ginićka tebi, odnosno opća praksa tm-u, napiše medicinska biokemija na uputnicu (pitajte točno što treba pisati za Andriju Štampara), a ne transfuzijska medicina (Petrova).
    Lijepo dođete i izvadite (od pola 8 rade), nalazi su gotovi kad vam kažu na šalteru (dobijete broj za provjeriti), mislim da smo mi cca 2 tjedna čekali.
    Hvala Aliki, vidjet ću sutra s doktoricom, ako moram u Zg onda ću na Zavod, da sve riješim kad sam tamo...ili će biti još nešto što ću morati vaditi u Zg

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •