Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Da li se na punkciju mora na taste? Meni su rekli na taste, a citala sam da je bolje jest, da ne bude lose, ne znam zasto bi moralo na tast. Znaci li to i bez kave?

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mislim da se nataste mora biti zbog lijekova za smirenje, da nam poslije ne budd zlo od njih.. Kada sam ja isla na punkciju nisam dobila nista za smirenje jer sam imala samo 4 folikula, da sam znala jela bih jer meni je bilo zlo od gladi.. Dobila sam samo nesto protiv bolova.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Mjestopodsuncem prvotno napisa Vidi poruku
    Da li se na punkciju mora na taste? Meni su rekli na taste, a citala sam da je bolje jest, da ne bude lose, ne znam zasto bi moralo na tast. Znaci li to i bez kave?
    Kad ides na punkciju?
    Nisi li dobila od sestara papir sa uputama na kojima sve pise odanu punkcije? Nataste znaci ni tekućina ni hrana...ako pijes kavu,pa čak i dodatne tablete protiv bolova sve radiš na svoju ruku stoga ako se poslije sto dogodi oni nisu odgovorni (ukoliko jedeš i pijes prije).Ja sam imala 10JS na prošloj punkciji ,boljelo jest ali nije neizdrživo . Poslije s spavala do 5popodne kao bebica )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •