Pozdrav svima...
Evo i ja sam nova u svemu ovome pa vas molim za pomoć.Prvi put kad sam bila kod dr.A rekao je da ću zbog mojih godina ici na ivf,obavila sam sve pretrage a dao mi je da obavim i prohodnost jajovoda(mislim da to ne trebam za ivf) i sad cekam m. pa idem na dogovor pa me zanima da li cu opet morati cekati sljedeci ciklus za postupak?
Marincezg ...zao mi je.... Ela, ako ti je rekao da obavis hsg onda ces vjerojatno morati obaviti, pa tek onda u postupak. Ja sam došla kod Dr.A. u 10 mj sa obavljenim hsg evo sad čekam betu ...ovaj mjesec sam išla u postupak
marince zao mi je...
ela dobrodosla! nisam shvatila, jesi obavila HSG? ako si skupila sve nalaze i ako je na pregledu sve ok, mozda i taj ciklus krenes u postupak...
Malo kasne moje poruke ali hvala vam na odgovorima!
Marincezg zao mi je ....
Mjestopodsuncem eto vidis da je brzo proslo i sve je ok ,super za 3js-sad javi sutra kakvo je stanje u labosuuuuu! Ostale cure sta ima kod vas? Ja u cetvrtak idem na fm pa cemo vidjeti hm
Ajvi a gdje si mi ti? Kako si? Sto ima kod tebe ?
marincezg jel su ti pukli iako si Ovitrelle dobila?
Cure, koja je shema s onim natrij tetraboratom za dezinfekciju rodnice, to uzimamo svaku vecer od kad stane menga pa do punkcije ili?
Da bugaboo, a zadnja ide taj dan kad i štoperica
Sretno vam bilo!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio jedan Aih,bila zadnja evo me napeta pratim svaku promjenu svog tijela...
Dal se kod pripreme za FET kod svih cura ne određuje dan ovulacije več se ide na optimalnu debljinu endometrija?
Čitam tu pa nalazim samo tu info..mislim,naš embrij je zamrznut 2. dan.
Znači,neće mi ga vratiti drugi dan od O več kad doktor procijeni da mi je endić dovoljno zadeljan?
Prosim info od cura sa prirodnom ovulacijom.
Meni je zamrznut 5. dan i doktor je rekao da će mi ga vratiti 5 dana nakon O, naravno ako endometrij bude dosta zadebljan. Izgleda da je endometrij bitniji od O.
Sretno!
Evo I ja sam nova ovdje,U subotu bila na aih(prirodno)..uzela sam si godisnji I odmaram...neznam kaj da mislim kolki je uopce uspjeh aih-a,kad mogu najranije na betu?
Fala Vaki na info.
Kolko često si išla gore do transfera?
Zuzi meni nisu gledali ovulaciju,samo endometrij (a ovuliram) i isla sam 3. dan,jos jednom( kao taj dan ovulacije kad je dr uveo utrogestan) i s obzirom da je bio petodnevni embrij tranfser peti dan od tad. Znaci ukuno 3 puta. Al kazem,meni nije gledao kad je ovulacija.
A od mog kao ranije uzicanog postupka nistado slijedeceg ciklusa
A sta's![]()
Fala arlena
U petak sam naručena na prvi uzv,3. dc mi je.
Kaj bilo s tobom?
Posljednje uređivanje od žužy : 02.04.2014. at 14:56
evo da se i ja javim...od 3js oplodila se 1 i danas bio transfervelika sreca....
Eto ja htjela malo ubrzat zicanjem al nece mekaze doktor da ima ovaj mjesec jako puno postupaka a i Uskrs je pa nek se malo strpim. Ma sve ok sto se mene tice ,jedino sad moram brisat godisnji za ovaj mjesec i prebacit za slijedeci
ovi na poslu ce bit odusevljeni
Drzim fige za fet ,sretno
ajde cure da im vise smanjimo tu guzvu gore![]()
Kakvo je stanje bilo danas na brdu?Jel bila guzva?
Danas za cudo nije bila tako guzva
Žužy -vidim da su ti već odgovorili... Dolaziš 3 DC pa onda za 10 dana ponovo (meni taman bila O) i onda odredite dan za transfer. Dakle, dolaziš svega tri puta! Evo, ja odbrojavam do transfera...![]()
bokić svima! evo mene nije bilo dosta dugo ovdje al nisam imala ništ pametno za napisat,pitat prošli mjesec sam vadila hormone ovih dana rješavala papirologiju kod javnog bilježnika pošto nismo u braku al sam vas pratila...i eto sutra sam gore iza 9 na dogovoru za postupak! e sad mene zanima..naravno vjerojatno ovisi o hormonima al dal ja već ovaj mj.krećem u postupak ili? pusa svima!!
pozdrav..bila sam U subotu na inseminaciji I evo od jucer mi temperatura porasla(vise nego U prijasnjim ciklusima) mora li to znacit nekaj il to moze bit zbog lijekova(mada ih stavljam vaginalno)...ipal ste iskusnije meni prvi put..hvala!
marincezg
mirelis mislim da utrogestan podiže temperaturu tijela,neka me netko ispravi ako nije tako,koliko me pamćenje služi mislim da su me na to upozoravali ginekolozi
Posljednje uređivanje od KLARA31 : 03.04.2014. at 14:16
za sve čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam sutra na uzv
Tako je, utrogestan dize temperaturu, i bazalnu i dnevnu.
Nista od mene ovaj ciklus.vidio mi je cistu.dobila estrofem i u 5mj opet doc
Klara zao mi je, nadam se da je 5. mjesec tvoj![]()
Curee ja sutra stoperica, a u utorak punkcija!
A za ponedjeljak ima 16 punkcija na brdu samo da znate))
16 punkcija?ides....
Posljednje uređivanje od bubekica : 05.04.2014. at 19:37
Da, da ja sam bila 12-ta na listi i jos se nije nazirao krajBit ce veselo
![]()
Dakle, mogu očekivati pregled negdje oko 14h! No, ipak su rekli da moram doći u 7.30 h...![]()
bok curke! eto ipak ništa od postupka ovaj mjesec..da zbog Uskrsa..inače hormoni su mi ok..nabavila clomifene(počinjem ih piti tek kad mi dr Alebić sljedeći put odredi kad i kolko) i D1 uputnicu za sljedeći mj. Moji jajovodi su neprohodni tj.desni je prohodan oko 30%a lijevi nula bodova i kad sam bila prvi put kod njega i kad je vidio sliku hsg-a rekao je da bude ivf,al u četvrtak je ipak rekao da bi bilo šteta da ne probamo sa inseminacijom pošto je ta neprohodnost jedini problem...je imala možda ko od vas takvu situaciju? pusa!!
Vaki mozda te rijese prije sale, ovisi koliko je folikulometrija.
ninanina35 ni meni se ne svidja ideja o inseminaciji - neprohodnost jajovoda je velika prepreka za inseminaciju. na tvom mjestu bih prilikom kretanja u postupak razgovarala ponovo s doktorom.
zar njih nema oko uskrsa? jel znas mozda na koliko i kada?
Ma da..kužiš? Totalna glupost! I sad sam ja sva nikakva,samo o tome razmišljam i ne razumijem zašto? Možda se predomisli..jer mi ovak nema nikakvog smisla..