Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Dakle, mogu očekivati pregled negdje oko 14h! No, ipak su rekli da moram doći u 7.30 h...

ninanina35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

bok curke! eto ipak ništa od postupka ovaj mjesec..da zbog Uskrsa..inače hormoni su mi ok..nabavila clomifene(počinjem ih piti tek kad mi dr Alebić sljedeći put odredi kad i kolko) i D1 uputnicu za sljedeći mj. Moji jajovodi su neprohodni tj.desni je prohodan oko 30%a lijevi nula bodova i kad sam bila prvi put kod njega i kad je vidio sliku hsg-a rekao je da bude ivf,al u četvrtak je ipak rekao da bi bilo šteta da ne probamo sa inseminacijom pošto je ta neprohodnost jedini problem...je imala možda ko od vas takvu situaciju? pusa!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj ninanina35 prvotno napisa Vidi poruku
    bok curke! eto ipak ništa od postupka ovaj mjesec..da zbog Uskrsa..inače hormoni su mi ok..nabavila clomifene(počinjem ih piti tek kad mi dr Alebić sljedeći put odredi kad i kolko) i D1 uputnicu za sljedeći mj. Moji jajovodi su neprohodni tj.desni je prohodan oko 30%a lijevi nula bodova i kad sam bila prvi put kod njega i kad je vidio sliku hsg-a rekao je da bude ivf,al u četvrtak je ipak rekao da bi bilo šteta da ne probamo sa inseminacijom pošto je ta neprohodnost jedini problem...je imala možda ko od vas takvu situaciju? pusa!!

sa 35 godina žene i takvim nalazom pohodnosti jajovoda-inseminacija?
    Posljednje uređivanje od Inesz : 06.04.2014. at 10:08

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj ninanina35 prvotno napisa Vidi poruku

Draga ja imam neprohodne jajovode, prirodno nema sanse- jer je mehanički uzrok neplodnosti,dakle samo IVF -a vidjet cemo sad ..
    tebi zelim puno sreće da se jedan mali ipak provuce kroz jajovod!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •