-
Pozdrav svima.
Nova sam na forumu. Pratim vas već duže vrijeme ali nikako se javiti. Krenuli smo na VV prošle godine u 5 mjesecu sa dijagnozom OAT. Napravila sve briseve i vađenje krvi do 9 mjeseca, a mm spermiogram. Trebali doći sa svom dokumentacijom za dogovor na postupak. Nakon sl.puta i štrajka došli kod dr. A tek u 11mj. I onda vijest, spermiogram iz 7 mjeseca koma (samo 30 živih u uzorku jedan pokretan) i doktor šalje M kod urologa i androloga i veli nemojte se brinuti imate dobru rezervu jajnih stanica (ajde bar nešto). Uglavnom sada nakon 5 mjeseci pregleda ultrazvuka briseva nađena escherichia u ejakulatu. Nakon mjesec dana antibiotika escherichia još uvijek tu ali kontrolni spermiogram asthenozoospermija. Sada smo popili još brdo antibiotika pa ćemo vidjeti da li smo je se riješili.
U međuvremenu bi sljedeći tjedan trebala dobiti i naručiti se na VV 3-5 dan na dogovor za postupak tj što dalje.
Naravno tu je i dilema da li čekati 5 mjesec kada ćemo imati bakteriološke nalaze i novi spermiogram ili ići sad. Budući da će uskoro moji brisevi i papa biti stari godinu dana frka me da se to opet ne oduži do poslije ljeta. Lagano nam je već dosta čekanja da se ništa ne dešava.
Oprostite na podužem i malo konfuznom postu.
Želim Vam sreću u postupcima i unaprijed sorry na svim budućim pitanjima kada ćemo kretati u prvi postupak.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma