Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! nakon neuspjelog ivf prirodnjaka odlučili smo se za VV. Čitam brojne postove, svašta piše pa želim samo potvrdu iskusnih. Možete li mi samo potvrditi jel dolaze kod dr. Alebića u obzir nalazi hormona rađeni u Osijeku u veljači? Markeri ne smiju biti stariji od 2 godine, a papa i brisevi pola godine? Pokušavam prikupiti potrebne nalaze prije nego se naručimo na razgovor. Amh sam vadila kod njih u 10.mjesecu.
    Znam da sgram mora biti njihov i to suprug može odraditi na dan konzultacija. Pretpostavljam da moramo s uputnicom u njihov labos, pa me zanima kad trebamo tamo doći da on da uzorak?
    Hvala vam svima
    mislim da priznaju samo svoje nalaze
    markeri 2 godine, papa i brisevi godinu dana
    ako ne želiš čekati naruči se sada čim dobiješ M, tj zoveš na 1 dc i naručuju za 8-10 dc, i kaži da želiš kod dr. A
    ti doneseš uputnicu za pregled, tm za spermio
    dođete kada vam kaže, mislim oko 10, tm da spermio i čekate konzultacije
    dok čekate možda bude i spermio gotov
    na VV imaju raspored pregleda/sala kojeg se drže..tako da se pripremiš taj prvi put na čekanje, jer:
    počinju u 7:30 sa radom i idu folikulometrije cura koje su u postupku do cca. 8:30-9:00 kada se ide u salu
    ovisi o gužvi gotovi su oko 10:30-12:00
    nakon toga sve cure koje su bile na punkciji/transferu/iui taj dan idu kod dr na dogovor za betu/lijekove
    pa kreću pregledi cura na 3 dc i konzultacija 8-10dc
    jednom sam čekala pregled 3 dc do skoro 14 h, a jednom sam bila gotova već u pola 12

ako će vas tražiti njihove hormone, onda ciklus iza 3-5 dc vadiš hormone, i ciklus iza dolaziš opet kod dr na konzultacije
    bar je tako kod mene bilo
    nadam se da sam pomogla
    Posljednje uređivanje od Mala28 : 22.04.2014. at 20:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •