Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Duboko se nadam da mi neće dati klomifene. Uvijek nakon njih imam ciste. Zapravo prvo će mi reći da vadim hormone. Jel vi ne vidite svoje nalaze kad dođete kod njega? Ako nešto vadim, osobito AMH voljela bi znati koliki mi je, a i nalaze bi voljela imati kod sebe bar kopije ako ikad zatrebaju.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Duboko se nadam da mi neće dati klomifene. Uvijek nakon njih imam ciste. Zapravo prvo će mi reći da vadim hormone. Jel vi ne vidite svoje nalaze kad dođete kod njega? Ako nešto vadim, osobito AMH voljela bi znati koliki mi je, a i nalaze bi voljela imati kod sebe bar kopije ako ikad zatrebaju.
    Krtice, koliko si već puta upotrebljavala klomifen?

Krtica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Krtice, koliko si već puta upotrebljavala klomifen?
    Klomifen sam koristila 5 puta. Prvi put 50mg, a ostale 100mg od 3 do 7dc. Dva puta nakon njih sam imala ciste koje su hvala Bogu brzo i pukle. Rekla sam ja Alebiću to pa je rekao da ne brinem. Puno je pričao, ja dosta pitala, nalaz s grama je rekao da je uredan i meni je bilo sasvim lijepo iskustvo. Doktor je vrlo ugodan, šalili se, pričali... Et jedino se nije složio s nalazom jednog doktora u Osijeku koji mi je dijagnosticirao adenomiozu. On smatra da ja to nemam nakon što me na brzinu pregledao. Također mi objasnio da je adenomioza veliki problem za implantaciju i ako ne bude uspjeha u ivf-u nakon nekoliko pokušaja onda treba to ispitati. Nešto mi je pričao da moj amh od 12.5 je i niži jer njihove brojke iz laba su veće za duplo nego inače. Tu sam prozujila. Vadim sve nalaze ponovo pa ću onda sve saznati.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Krtica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nikad nisam vidjela svoje nalaze, a nikad mi nije pokazao, nekoliko puta sam pitala i rekao je sve je u redu, ali nikad nisam saznala, a kamoli dobila nalaz.
    Jednom smo trazili nalaz spermiograma da nam da i bilo je gadno iskustvo
    Uglavno slobodno treci da neces klomifene, ja sam isto rekla sto necu sto hocu i nije inzistirao, a mislim da je jako bitno sto osjecas da je dobro ili nije dobro za tebe.
    U svakom slucaju zelim ti srecu pa da ti nis vise ne treba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •