Stranica 30 od 51 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Serenity1 da pijes svakih osam sati jednu. Sretno.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala antony34.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Vidi se da je go u điru,tiho je...
    Sve vas pozdravljam
    Mi napredujemo polako sa stalnim trzavicama-krvarenjima,sad vise ni hematom nije uzrok...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Klara31 da poceli su godisnji ali ne za sve. Meni je soc gin nasao miom koji prolazi kroz sluznicu maternice i sad me poslo u merkur na dogovor za op.

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

ja opet u 10. mj.prvi ifv mi nije uspio.sretno

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

12.07.sam imala transfer,28.07. betanegativna,doktror rekao da dođem u 10 mj.sad me zanima pošto od šoka nisam ništa pitala da li preglede moram obaviti prije desetog mj jer sam dobila uputnicu za postupak i za preglede ili će mi to sve obaviti kad dođem

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

O kojim pregledima je rijec?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

antonija15 ,onda smo skupa bile na transferu,žao mi je što ni tebi nije uspjelo
    Ni ja ne kužim o kakvim se pregledima radi...ako imaš smrzliće,u 10.mj. prvi dan ciklusa nazoveš sestre i naruče te treči dan ciklusa na pregled.
    I za to moraš imati uputnicu za MPO postupak/FET.
    Ako samo moraš doči na razgovor i dogovor za dalje,onda te prvi dan naruče vjerojatno za 8. dan ciklusa..i treba ti uputnica za - pregled.
    Da li će te zbilja pregledati neznam,ali s tom up moraš doći.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Zuzy ja necu u postupak ja cu na operaciju u 9 ili 10 mj. Jer mi je miom narasto i presao na sluznicu maternice pa u ic da ga izvade. Na kojem krevetu si bila dok si isla na tr?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

antony34 ,odgovarala sam antoniji15 ..ona je bila 12.7. na ET-u.

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    antonija15 ,onda smo skupa bile na transferu,žao mi je što ni tebi nije uspjelo
    Ni ja ne kužim o kakvim se pregledima radi...ako imaš smrzliće,u 10.mj. prvi dan ciklusa nazoveš sestre i naruče te treči dan ciklusa na pregled.
    I za to moraš imati uputnicu za MPO postupak/FET.
    Ako samo moraš doči na razgovor i dogovor za dalje,onda te prvi dan naruče vjerojatno za 8. dan ciklusa..i treba ti uputnica za - pregled.
    Da li će te zbilja pregledati neznam,ali s tom up moraš doći.
    ma nemam smrzlića,piše doći u 10 mj sa uputnicama d1 i d3,zna li netko za što su te uputnice

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

znači ni kod tebe ništa,ja sam bila optimistična na početku,imala 5 jajnih stanica,ali samo se jedna oplodila i postala četverostanična,druge propale.oko 13. dana nakon transfera
    počeo mi neki tamni iscjedak ići,mislila možda je implatacija ali ipak samo veliko razočaranje.drugi put će valjda biti bolje,nadam se i više embrija

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo čitam na www.forum.hr da dr. Alebić odlazi s Vuk Vrhovca.... e sad, ne izgleda mi ovo baš kao naklapanje bezveze jer cura piše i da vlaisavljević dolazi u Betuplus što je definitivno točno....
    http://www.forum.hr/showpost.php?p=5...&postcount=297

Na VV je bio super Dr.Lučinger i naravno otišao privatno, ostao Dr. Alebić kao mladi doktor.
    Sada je i on naučio posao i prema nekim saznanjima i on odlazi u privatnike i to na kliniku kod Podobnika.
    Jeste li vi čule za kakve promjene na Vuku?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

antonija15,D je šifra uputnica za postupak. To ti je pisalo sad dok ste bili na IVF-u...zbilja neznam zašto ti to mora pisati na up,možda da zvr sestre gore i pitaš. Da ti piše A,onda bi bilo za pregled samo. A za postupak "več" u listopadu mislim da je rano,bar je meni dr tako rekao..neka prođe 5 mj.
    A žao mi je zbilja što nije uspjelo..neka bude više sreće u drugom postupku.

Prozerpina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    evo čitam na www.forum.hr da dr. Alebić odlazi s Vuk Vrhovca.... e sad, ne izgleda mi ovo baš kao naklapanje bezveze jer cura piše i da vlaisavljević dolazi u Betuplus što je definitivno točno....
    http://www.forum.hr/showpost.php?p=5...&postcount=297

Jeste li vi čule za kakve promjene na Vuku?
    Ovo mi se uopće ne sviđa. Vjerovat ću da su to samo naklapanja, ali ako se to i dogodi, tko ostaje na Vuku? Samo doktorica, a obzirom na broj pacijentica sigurna sam da će se uvesti liste čekanja ili neka druga restrikcija naravno nauštrb nas.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zaposlili bi drugog doktora..kao što su zaposlili dr Alebića nakon Lučingerovog odlaska.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Šta nije Ale tada već bio tamo?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Je, umjesto lucija je zaposlena doktorica.
    A za ove vijesti, nemam sto pametno reci osim sto ce to ako se obistini biti veliki gubitak za kliniku.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

kao što je bube napisala, svaki odlazak glavnog liječnika na neko vrijeme prodrma i razdrma taj MPO centar, kad je Lučinger otišao 2010 još pritom je i odvukao jedinog i glavnog biologa s Vuka, rezultati su u prvom trenutku potpuno pali jer nije imao tko pošteno raditi (zbog odlaska jedinog biologa tad).

Ako Alebić stvarno odlazi, otići će s njim dobar dio pacijentica koje su se liječile na Vuku isključivo zbog njega. Još ako Alebić eventualno odvede kojeg biologa (ovo samo nagađam.....), svakako će se takva projmena primjetiti.

Nažalost nije tek tako zaposliti drugog liječnika, na Vuk je došla dr. Jukić 2010. godine koja MPO ranije i nije radila i imala je naravno puno početničkih grešaka. Tko je mlad i kome se da čekati strpljivo, vjerujem da mu je svejedno što će ga zapasti netko tko se uči na njemu kao što se dr. Jukić u početku učila. Ja za to ne bih imala vremena, volje niti živaca.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Šta nije Ale tada već bio tamo?
    Moja greška.. htjedoh reči,da će vjerojatno nekoga zaposliti..da neče valjda raditi sama doktorica.
    Ali da,dobro kaže kadauna..

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

ja sam inaće kod doktorice a budući da je ona bila na go doktor mi je pogledao nalaz bete i rekao da se javim u 10 mj,sestre su mi rekle da se javim prvi dan ciklusa i kad dođem da će mi dati onu izjavu što se mora ovjeriti,stvarno neznam

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

antonija15 ,a onda izgleda idete u novi postupak u listopadu.
    Baš malo čudno to sve skupa dogovoreno,kad ti pojma nemaš..svakak držim fige da vam uspije!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav svima mene zanima kad se vraca dokor Alebic,i dali zna koja od vas dali postoji mogucnost zamrzanja spermija i da se onda radi ivf~icsi posto mi muz radi u inozemstvu i ogranicen je sa vremenom,i kolikn dugo nakon ovjere kod javnog biljeznika vrijedi taj papari??hvala unaprijed svima

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Molila bi ako itko ima kakve informacije o odlasku tj. Ostanku dok.Alebica...?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dr. se s godisnjeg vraca 25.8., doktorica 18.8. pa pokusajte info dobiti telefonski od sestara.

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Cure pozdrav, evo da se i ja napokon javim, dugo nisma pisala i nadam se da su ovo samo naklapanja o odlasku doktora.
    Imala sam u 7 mj drugi AIH koji ni ovaj put nije bio uspješan, sad smo za 9 mj dogovorili prvi IVF. Možete mi ukratko opisati cijeli postupak, od prvog do zadnjeg dana, punkcija, štoperica, bockanje, koje tablete se koriste i itd., prvi put mi je pa me zanima što me čeka i kako to ide?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

venera 1dc zoves, dolazis na pregled 3dc (eventualno ako 3dc pada na nedjelju dolazis na 2dc, u subotu). ukoliko je na pregledu sve ok (nema ciste i sl.) krece se s postupkom. vadis krv (estradiol i progesteron) i dobivas prve injekcije, ukoliko je rijec o stimuliranom postupku. prva folikulometrija je cca 7/8dc, dotad si injekcije dajes sama (dobivas ih za doma). bez brige, to su potkozne, tanke i kratke iglice koje je lako davat (u trbuh).
    kad folikuli dosegnu odredjenu velicinu, injekcijama za rast folikula dodaje se supresija, najcesce cetrotide. nekoliko dana od pocetka primanja cetrotidea folikuli sazrijevaju dovoljno kako bi se dala stoperica. ovisno o broju folikula na VV daju 2 tipa stoperice: brevactide ako je folikula malo ili decapeptyl ako postoji rizik od hiperstimulacije. decapeptyl isto ima malu iglicu za potkozno davanje, ali brevactide ide u guzu i duza je igla pa je za davanje potrebna pomoc strucne osobe.
    34-36h nakon primanja stoperice je punkcija. ovisno o broju dobivenih embrija transfer bude 2 ili 5-i dan od punkcije.
    ovdje potrazi info o postupku opcenito.
    http://issuu.com/udrugaroda/docs/neplodnost_2014

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Dugo nisam ovdje navratila, a sad evo dođoh i vidjeh vijesti o mogućem odlasku dr.A... Šteta, al mislim da od biologa nema koga odvesti, bez uvrede ali po rezultatima nakon punkcija ispada da zaista nema koga voditi sa sobom nek mu je sa srećom!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

bubekice tnx na objašnjenu. bila sam na AIH-u i znam da zovem 1 dc i i 3 dc dolazim na pregled, a dobivala sam štopericu brevactide, tako da mi je nešto poznato, a puno toga nepoznato.
    da li estradiol i progesteron vadim kada dodjem na pregled? i još me zanima da li se koje tablete ili štoperca kupuje? do sada sam koristila klomifene, pa sam ih mislila i sada pripremiti.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Bubekice daj mi reci ako idem dr. A za dogovor za operaciju jer se ne moze drugdje radit samo u zg dal se isto treba narucivati kao i za postupak. Naime ja bi to cim prije htjela rjesit a i bilo bi pozeljno da to cim prije napravim. Pomagaj ako znas. Hvala ti.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Venera, sve lijekove koje koristis u postupku dobivas na Vv. Klomifen dobivas na recept socijalnog ginekologa, nema potrebe da ga kupujes ako ces njega koristiti kao stimulaciju.
    Estradiol i progesteron vadis na dan pregleda i jos mozda koji put u toku postupka, ali za to ne trebas uputnicu, to ide interno.
    Antony, mozes se naruciti na konzultacije, reci sestrama da trebas samo dogovor pa ce ti dati termin kad imaju manju guzvu.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Daj mi reci dal cu dugo cekati ako znas. Ja pretpostavljam da necu jer je dogovor bio postupak u 10mj. Sad cu vidjeti sta ce reci

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mene obicno za par dana naruce. Doduse sad ce vjerojatno biti velika guzva u 9mj.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Hvala. Pokusat cu sljedeci ponedjeljak nazvati pa cu vidjeti sta ce reci. Ti isto ides u 9 mj? Ili?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi planiramo po zavrsetku GO napraviti kontrolni sgram i ovisno o nalazu odluciti dal cemo u postupak ili cemo jos cekati. Ali imamo dogovoreno s doktorom u 9mj.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Sretno onda. Nadam se da ce nam uspijeti ovaj put.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala draga, vracam istom mjerom

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Pomoc...
    Nakon dva neuspijela pokusaja Aih-a ovo proljece dr.Alebic mi preporucio ljetni odmor pa se vidimo na jesen...
    Mene zanima koju uputnicu sad da ponesem,jel idem odma U postupak il opet prvo konzultacije???

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Zapravo ti je najbolje imati i jednu i drugu, da si spremna na sve... Kad sam imala uputnicu za postupak, na kraju bile su mi konzultacije...

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

i ja sam imala dva neuspjela AIH-a i sad mi je dr. preporučio IVF, nikakve konzultacije mi nije spominjao. u 9 mj. idem gora sa uputnicom i nadam se odmah u postupak. za AIH uputnica mi je bila D1, mislim da je i za IVF.

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mislim da je ponovno nešto novo s uputnicama...ja sam bila prije koji dan s uputnicom za postupak (ciste odgodile postupak), na tu uputnicu smo napravili nekakve pretrage..i dolazim opet 3dc ako nemam cista idem u postupak s tom uputnicom

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Venera 82...
    I meni je doktor preporucio isto posto sa aih-on nismo nikaj postigli...
    rekao mi vidimo se najesen,a ja bi trebala 28.8.dobit mengu pa sam planirala odma ovaj ciklus,nadam se da ce me sestre upisat,pretpostavljam da je guzva...
    A doktor se vraca,zna se kaj???

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Doktor sutra pocinje raditi.

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Jel se vratio doktor?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Koliko puta treba bit napisano da doktor radi od 25.8.?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Boze mili ,nisam nepismena...
    Samo me zanimalo dal je ko bio ,jel bilo je svakakvih prica o njegovom odlasku...

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Cure evo info. Dok jos radi jos se nece preseliti a ako hoce vidjet cete novog doktora sa njim jer sam ja jucer pricala sa njim i direkno ga pitala dal ce otici. Tolko da znate

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo info. Dok jos radi jos se nece preseliti a ako hoce vidjet cete novog doktora sa njim jer sam ja jucer pricala sa njim i direkno ga pitala dal ce otici. Tolko da znate
    Što ovo točno znaći?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nisam ni rekla da si nepismena nego da pitas za informaciju koja je napisana bar 5 puta na zadnje 2 stranice. Ocito sam krivo shvatila sto zelis pitati - ispricavam se.

Antony, kako se zove novi dr? Moze i na pp

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    a mene zanima što ovo točno znači

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •