slažem se šiškice, godinama treba dok se taj novi ne uhoda. Ja došla na Vuk kad je Alebić bio mladi/neiskusni liječnik gore - da sam tad bila ove pameti ne bih nikada otišla k njemu nego čekala Lučingera i red od par mjesec (čitaj bar šest) i za postupak. Nije tad Alebić imao dovoljno utakmica u nogama........ U međuvremenu se ispraksao Alebić - otišao Lučinger i došla dr. Jukić - koja je opet ajmo reći "vježbala" nažalost to je tako! Uhodavanje nema................ uče na nama.. nažalost. No..... sad odlazi Alebić i to sigurno odlazi s Vuka i ne bih rekla da tek sljedeće godine antony, sorry! Ne najavljuje se odlazak godinu dana unaprijed.. no živi bili pa vidjeli. Ali da je šteta - šteta je..............

ali ne kužim komentar Sandre 1971 da Alebić nema nikog od biologa povesti za sobom..

Quote Originally Posted by Sandra1971 View Post
Dugo nisam ovdje navratila, a sad evo dođoh i vidjeh vijesti o mogućem odlasku dr.A... Šteta, al mislim da od biologa nema koga odvesti, bez uvrede ali po rezultatima nakon punkcija ispada da zaista nema koga voditi sa sobom nek mu je sa srećom!
stvarno se nadam Sandra da se šališ, pa već 3 godine gore rade i masu postupaka godišnje se na Vuku radi, valjda su naučile raditi sve tri!? iako su i one vježbale na nama pacijentima - tu nema dvojbe, ali valjda to tako ide!?