Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2501

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

A sad je jukicka tamo.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    A sad je jukicka tamo.
    Mah, da, brzopleto sam se izrazila...zapravo sam mislila da je Jukićka već bila tamo tj. došla dok je Lučinger bio na otkaznom roku. Ali nije, očito?
    Je li i Luči je svojevremeno ostao sam kad se stari Jukić razbolio (BTW, je li on nešto u rodu ovoj Jukićki?) Ima li koja među vama da se već odlučila pratiti Aleta kod Podobnika?

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Mah, da, brzopleto sam se izrazila...zapravo sam mislila da je Jukićka već bila tamo tj. došla dok je Lučinger bio na otkaznom roku. Ali nije, očito?
    Je li i Luči je svojevremeno ostao sam kad se stari Jukić razbolio (BTW, je li on nešto u rodu ovoj Jukićki?) Ima li koja među vama da se već odlučila pratiti Aleta kod Podobnika?
    Dr. Jukić je došla negdje u prosincu 2010. Alebić je bio sam uz dodatni teret odlaska biologice. Kad je Lučinger otišao i odveo Lanu uskočio je dr. Škvorc koji je "školovao" ove dvije biologice koje su sada na VV-u. Škvorc je bio tamo negdje godinu i pol dana.
    Posljednje uređivanje od TrudyC : 25.09.2014. at 09:23

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

cure, ja sam prolazila postupke kad je lučinger otišao, i mislim da biologice nije obučavao dr. Škvorc nego dr. Kniewald, u svakom slučaju žao mi je što Alebić odlazi, trebat će vremena da se opet sve uhoda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •